söndag 3 juni 2018

Veckans bästa!

Dags att sammanfatta bloggveckan igen. En solig vecka med många läsvärda inlägg. Håll till godo!

 • Roligaste inlägget för veckan står såklart Krösus sork för när han svarar på en läsarfråga och lyckas få in både humor och sarkasm samtidigt som han påvisar ett mycket stort kunnande.
 • Att Välja Lycka har jämfört de stora matvarukedjornas hemsidor, nämligen Coop, Willys och Ica. Vi har själv tidigare gjort ett inlägg om Ica och Willys men höll oss endast till den fysiska butiken och inte hemsidan. Så in och läs vad Att Välja Lycka kommit fram till! 
 • Klirr i kassan resonerar kring hjälm-företaget  Hövding. Jag kan till vissa delar hålla med. Samtidigt som cykeltrenden talar till deras fördel anser jag att den även talar till deras nackdel. Vad händer om /när trenden dör ut? 
 • Framtidsinvesteringen skriver om urbaniseringen och listar ett antal internationella bolag som man kan investera i om man vill dra nytta av just urbaniseringen läsvärt! 
 • En av våra tidiga inspirationskällor när det kommer till bloggare är och var Utdelningsstugan och han har svarat på frågan "vart tog utdelningstugan vägen?"
 • Kronan till miljonen har byggt en mall för att summera och beräkna utdelningar. Mallen är gratis och hittas på Kronans blogg. Gratis är gott! 
 • Minimalistspararen uppmanar sina läsare att leva som de vill. Inte som andra vill att du ska. Läsvärt och tänkvärt. Inlägget nämner även Utdelningsseglaren och Sparo och även de här skrivit läsvärda inlägg den här veckan. Dock får de inte plats på listan idag men det finns chans (eller risk) att det kommer 


Hoppas inläggen ovan skänker er glädje och kunskap och att ni har en riktigt go helg i solen!


7 kommentarer:

 1. "Dock får de inte plats på listan idag men det finns chans (eller risk) att det kommer"

  *Kränkt!!*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var snäll och fyll i blanketten för kränkning så återkommer vi! 😉 http://lajkat.se/11-saker-du-kanner-igen-om-du-ar-extremt-lattkrankt/13166651_1579507312351242_1482740235_n/

   Radera
  2. Bra! Tänk dock på att det är lång handläggningstid, vi sliter inte ut oss i onödan! 😂

   Radera
 2. Får väl slå ett slag för detta inlägg
  https://frihetsmaskinen.blogspot.com/2018/06/vad-gor-en-person-fri.html

  Skrev nyss en ordvägg som svar :)

  Anledningen till nomineringen "veckans bästa" är att jag själv fick en och annan aha-upplevelse medans jag skrev det hela. Summa summarum: Jag sparar för att bli fri och kunna sluta jobba, men den tiden jag själv känner mig "friast" är faktiskt på jobbet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Snålgrisen men du ska inte tro att vi missat det aktuella inlägget utan Frihetsmaskinen är med i morgondagens tema inlägg och ämnet är såklart frihet. Det kändes lite dumt att ha med samma bloggare två dagar i rad även om maskinen såklart förtjänat det. ;)


   Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

   Radera
 3. Tack för sammanställningen över intressanta inlägg. Har själv varit lite frånvarande från både blogg och portfölj pga renovering. Uppskattar att kunna ta del av den här typen av läslistor för att komma ikapp, nu när renoveringen börjar lida mot sitt slut.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.