lördag 9 juni 2018

Skistar höjer liftkortspriserna i år igen

Skistar höjer priset på skipass…men det gör inget för oss som äger aktier i Skistar. Skistar har nämligen Sveriges bästa aktieägarförmåner. Vi är aktieägare sedan länge och vi är även trogna besökare av Skistars bolagstämma som hålls i Sälen runt Lucia varje år. Ska ni gå på en stämma i Sverige är detta en av dem vi rekommenderar. Familjär och trevlig i bästa tänkbara miljö. Givetvis bör den kombineras med skidåkning, och då i första hand Trysil som erbjuder områdets längsta backar.

Vårt råd är att köpa 200 aktier i Skistar och för utdelningen (som betalas ut i december) köper ni liftkort till rabatterade priser. Win-win.Läs mer om Skistar
Skistar
Skistar - ett investeringscase
Skistar delar ut 3,24 %
Skistar - Bolagstämma 2017
Skistar - bolagstämma 2014
Aktieägarförmåner
7 kommentarer:

 1. Jag gillar inte skidåkning så aktieägarförmånen är inget för mig i Skistar. Dock gillar jag verkligen deras idé med förmånen. Jag tycker verkligen fler bolag ska börja med detta.
  Kan vi starta ett uppror för att fler bolag ska ge aktieägare rabatter eller någon sorts förmån!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja är sefinitivt med på det upproret! Vilka tänker du dig? Jag vill helst se aktieägarförmåner på Ica och Avanza.

   Radera
  2. Ica och Avanza är jag med på. Skulle gärna vilja få med mig Tele2. Vet att du sålt av dessa men familjen använder Tele2 och med aktieägarförmån lämnar jag gärna Vimla.

   Radera
  3. Ja Tele2 borde kunna få till det på ett bra sätt och jag kan faktiskt se en vinst för företaget i det också. Det är centralt när det kommer till aktieägarförmåner: de måste ge företaget i fråga en vinst. Annars är de bara en onödig kostnad.

   Radera
  4. Ja, precis. Tror det går att hitta flera vinster i en aktieägarförmån. Kunder som bryr sig mer om bolaget tror jag ger mycket gratisreklam för t.ex ett telekom bolag

   Radera
 2. Skojar du? De höjer nu priset med 10-20% i år igen. För att åka i svenska små kullar istället för i riktiga backar. Jag tror Skistar gör bort sig, för någonstans är det inte värt att betala det där löjligt höga priset. Det är ju knappast som så att de säljer något man inte kan vara utan. Även om behovet är högt hos gemene svensken att signalera lånad status utåt sett.

  Mvh https://investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. De höjer priset med ca 5 % och om det är klokt eller inte får framtiden utvisa. Kanske behöver de få in mer cash nu när de inte längre kan tjäna stora pengar på fastigheterna (som varit en stor del av deras vinst tidigare)?

   Radera