Portfölj

Vår portfölj
Bloggat om bolagen:

Africa Oil
Björn Borg
Holmen
Industrivärden
Investor
JM
Resurs Holding
SCA
Seamless Distribution
Skistar
Svolder
Swedbank
Videoburst

13 kommentarer:

 1. Hej,

  Är det Klövern Pref du äger?
  Har du lust att skriva om hur du resonerar kring Klövern? Hur ser du på värdering osv framåt.. Tack på förhand!

  /Mikael

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Nej det är klövern B jag äger. Jag köpte den som kortsiktig affär egentligen, efter att den backat ganska rejält. Men den har blivit kvar eftersom den har en bra direktavkastning om 3,69%.
  Jag tror på Klövern bl.a. För att de satsar på fastigheter i tillväxtregioner och en stigande ränta kan nog ge fart åt fastighetsbolagen.

  /Aktieflickvännen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Blir lite nyfiken på hur du resonerar om en stigande ränta ska ge fart åt fastighetsbolagen? Utveckla gärna. /K

   Radera
  2. Sorry, stigande HYROR ska det stå såklart ;).

   Radera
 3. Fin portfölj! Det har varit en helt okej värdeökning för Svolder det senaste taget, det lär ha hjälp portföljen en hel del väl? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de har gått riktigt fint!

   http://aktiepappa.blogspot.se/2017/02/min-basta-investering.html

   Radera
 4. Skriv någonting om RNB!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, det är ett litet innehav som blivit över så att säga och jag har gråtit så mycket över dem så att jag har nästan förträngt dem. därför finns det inget inlägg om dem men jag ska se vad jag kan göra. Kolla in på bloggen i slutet av nästa vecka så kan jag nog ha fått till något.

   Radera
 5. hej! Svolders A eller B ?

  SvaraRadera
 6. Jag heter Ulrika Charles. från stockholm. 2 dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överpräst Oduduwa återfört sin ex fru efter divorcing.
  Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
  Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
  Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
  för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
  idag berättar jag med glädje och lycka till världen ...
  jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm - BUSINESS STAR
  * avdelningar - SKYDD HÖG
  * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
  * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
  * Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
  Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Oduduwa personligt Whatsapp nummer +2348109844548.

  SvaraRadera
 7. Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 3%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 1 000,00 till valfri lånebelopp

  SvaraRadera
 8. Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 3%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 1 000,00 till valfri lånebelopp

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.