torsdag 21 december 2017

Jämföra kreditkort?

Vi har tidigare skrivit ett inlägg där vi jämfört Visa och Mastercard

--- samabete med Kreditkort.com ---

Inlägget har blivit läst av många och som en följd av det inlägget blev vi kontaktade av en sida som jämför olika kreditkort. Sidan heter Kreditkort.com och vi rekommenderar er att kolla in deras jämförelser om och när ni skall byta kort eller skaffa nytt kreditkort. De har en riktigt fin och överskådlig sammanställning över i princip samtliga kort på marknaden.

Som ni ser på de allra mest populära korten är räntan hög (och hög ränta är något vi bara vill se på sparkonton), därför vill vi påminna en extra gång om att det inte är lämpligt att använda avbetalningen utan att man betalar fakturan direkt när den kommer. Själv har jag ett kreditkort via Norwegian som jag använder som ett extra-kort när det behöver göras något större utlägg eller liknande men då ser jag till att betala det direkt när fakturan kommer för att slippa 19 % ränta.


Vårt tidigare inlägg i ämnet

2 kommentarer:

  1. Hur mkt ersättning per klick får du om jag klickar på länken till jämförelsesidan?

    SvaraRadera
  2. Hej! Det var en bra fråga och svaret är tyvärr 0 kr. Jag har däremot en deal med jämförelsesidan som innebär en fast betalning för att skriva om den. Vilket i sig inte innebär att den är dålig på något sätt. Jämförelsesidan är bra och jag hoppas verkligen att den hjälper några av våra läsare att hitta rätt kreditkort om man är på jakt efter ett sådant.

    Vissa av er som läser ser säkert någon enstaka google-reklam här på sidan (och andra sidor) och där får man betalt per klick men då handlar det om några ören per klick. Vi har valt att endast ha google-annonser på 1 ställe istället för de förinställda 3 ställena för att inte sidan skall se för rörig ut.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.