söndag 10 december 2017

Bäst i veckan!Som vanligt försöker vi avsluta veckan med att ge er en sammanfattning över de allra mest intressanta, nyskapande och roliga inläggen bland ekonomibloggarna. Den här veckan har vi läst om julklappar, fastigheter och biomedicin.

Sparpingvin skriver ett riktigt roligt inlägg om hur man kan köpa julklappar hos sina börsbolag. Arket, HM och Clas Ohlson bland annat. Det visar sig att framförallt Arket har många fina julklappar att köpa. Ett riktigt bra inlägg som vi önskar att vi själva skrivet.

Slimis skriver om ett av börsens bästa fastighetsbolag; Hufvudstaden. De äger bara fastigheter med riktigt bra läge i antingen Stockholm eller Göteborg. 

Frihetsmaskinen skriver om det intressanta ämnet gratispengar. Han gör det vi kallar "en Slimis".

Money for nothing har skrivit om den, enligt mig, helt idiotiska skatterabatten som införts på el-cyklar. "Vad fan får jag för pengarna? Tydligen får du en elcykel" 

En av våra long time favorites inom bloggvärlden är Stefan Thelenius och hans blogg Z2036. Denna vecka har Stefan skrivit om bolaget Boule diagnostics (som Svolder sitter tungt i). Läsvärt! Extra bonus för ordleken i rubriken med.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Varsågod! :) Ett inlägg i vår smak helt enkelt!

   Radera
 2. Vad stolt jag blir av att namnas i din fantastiska blogg. Tack! Kul att du gillade inlägget om julklappar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att göra dig glad! Men det är vi som skall tacka för ett bra inlägg som du delar med dig av!

   Radera
 3. Tack för omnämnandet Aktiepappa :-)

  Hoppas allt är bra med dig och Aktieflickvännen.

  Ha en fin vecka.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)

   Tack det är fint med oss! Precis på väg hem från en helg som bjudit på skidåkning och Skistars årsstämma!

   Hoppas du får en fin vecka du med!☺️

   Radera
 4. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 5. Tack för omnämnandet Aktiepappa! :) Hoppas att ni laddar upp ordentligt för en bra jul nu! :)

  Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.