måndag 5 juni 2017

Låna inte pengar!

----- samarbete med Lånemäklaren ----

Som alla trogna läsare säkert vet har vi en restriktiv hållning till belåning oavsett om det handlar om att man ska låna till aktier, bil, hus eller till andra köp och fler än en gång har vi citerat de ord Göran Persson lånat ur den heliga skrift;  ”den som häftar i skuld äro icke fri” på Twitter och i kommentarer på olika bloggar. Detta är en av få saker i bibeln som vi verkligen tror på och de orden tål att nämnas om och om igen. Det finns dock vissa lägen då det är svårt att klara sig utan att låna pengar. Ett sådant kan vara när man köper sin bostad eller bil till exempel. Det kanske inte går att finansiera köpet utan egna medel och det kan vara ett läge när man behöver göra inköpet med kort varsel. Finns det inget alternativ så kan man såklart låna men gör det då på ett smart sätt. Det finns till exempel flera olika sidor som jämför olika långivare med varandra. På det sättet får man en typ av marknadsundersökning gjord och man vet att även om man låter någon tjäna pengar på det lån man tar så har man i alla fall fått en bättre deal än om man bara tagit första bästa lån. (Inlägget är ett samarbete med Lånemäklaren.se)


Ni som läser bloggen frekvent och som har en hög sparkvot och en fin växande portfölj på Avanza eller Nordnet har kanske inte ett behov av detta men vi vet att det finns en hel del där ute som inte har skaffat samma fina förutsättningar ännu och som sitter med dåliga lån till hög ränta. Lika bra att lägga om dem till lite bättre lån i så fall resonerar vi. Testa och se om ni kan skapa en bättre lånebild via att använda Lånemäklaren. Och om de inte kan erbjuda en bättre deal än ni redan har är vårt råd att behålla befintlig bank. Det kostar inget att testa. Och glöm inte att amortera! Det är en riktigt bra form av sparande!

Om undrar över hur detta funkar eller har frågor angående lån eller andra delar av er privatekonomi är ni alltid välkomna att ställa frågor i kommentarsfälten eller att maila oss. Vi älskar att prata sparande, boende, ekonomi och investeringar!Detta inlägg är ett resultat av vårt samarbete med Lånemäklaren.se


74 kommentarer:

 1. Oj vilken jobbig krets lånemäklaren försöker sälja till :) Snåla personer som inte gillar lån och lägger pengar på hög!

  Borde annonsera på Aftonbladet eller någon annan skräptidning som attraherar rätt klientel. Hade varit kul att lägga in en annons på kronofogdemyndighetens hemsida annars;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja där kan du kanske ha en poäng hästen. Det kan lätt verka som om alla de som läser är duktiga investerare men vi har även andra läsare. Läsare som är i början av sin sparkarriär/investeringskarriär. Vi får ganska många mail från personer som ställer frågor kring ekonomi och sparande så vi vet att så är fallet.

   Därmed inte sagt att våra läsare per automatik är urtypen för lånemäklarens kunder men kan vi hjälpa en enda av dem att skaffa sig en lite bättre ekonomisk situation så känner vi oss glada.

   Radera
  2. Hej, här är inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och är nu glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2. Lotteri stava / Lycka stava
   3. Om du vill stoppa din skilsmässa
   4. Äktenskapsstavar
   5. Få jobbstavning
   6. Kampanjer
   7. Få pengarna tillbaka.
   8. graviditetsförlopp
   9. Kärlekstavning
   10. Om du vill tillfredsställa din partner
   11. Förbjudande stavning

   Radera
  3. Hej Jessica, är du här och kommenterar igen? Nog för att vi gillar kommentarer på våra inlägg men jag tror faktiskt ingen kommer maila dig och dina vänner från vår sida.

   Men jag älskar google-översättningen av lovespell där på nr 9 ;).

   Mitt råd till er som läser bloggen: maila INTE Jessica!

   Radera
  4. Det finns ju en annan del av myntet också. Lånemäklaren kan exempelvis hjälpa de som satt sig i otroligt knivig sits med smslån på flera tusentals % i ränta. Om banken inte beviljar ett hopbakslån kan det finnas andra som faktiskt kan sänka den ränta man betalar med 100-tals %.

   Radera
  5. Där har du en viktig poäng!

   /Aktieflickvännen

   Radera
  6. Hallå

   behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 2%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

   Fullständiga namn:..............
   Land:..........
   Stat:..........
   Mängd:..................
   Lånlängd: ..........
   Telefonnummer:.............
   Ockupation:............
   Födelsedatum:.......
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
   Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com
   Företag NMLS ID: 517219
   Jag önskar er allt bäst,
   REMY.FINK ...

   Radera
 2. Får du betalt av lånemäklaren? För vad de erbjöd var definitivt inget bra lån

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Carl, ja men även om vi har ett samarbete med lånemäklaren har vi tyvärr inte något inflytande över vilket villkor de erbjuder sina kunder. Som vi skrev i texten rekommenderar vi att man testar dem (eller andra liknande sidor) innan man lånar pengar. Om man ens ska låna något.

   Helst ser vi att man sparar först och inte lånar pengar alls.

   Radera
 3. hej!
  Hur ser du på uppskov av reavinst och CSN? Mvh Kneg till Deg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kneg, själv jobbade jag häcken av mig när jag pluggade och har därför inga studielån men självklart finns det lägen då lån kan vara en sätt att möjliggöra bra investering. Och utbildning är en bra investering. Kanske den bästa!

   När det kommer till uppskov med kapitalvinst från bostads försäljning så är den i sin nuvarande form rena skiten så den ger jag inte mycket för. Omräknat till ränta motsvarar kostnaden för uppskovet 3.3 % om jag inte minns fel. Jag hade faktiskt ett uppskov förr, när det var gratis men löste det när det avgiftsbelades.

   Radera
  2. Hello,
   Offers free loan without fee in advance
   Are you in a critical financial situation ?
   Do you need loan of money to finance your projects ?
   No more worries, you now have the chance to get a loan flexible, fast and reliable at Global finance group of credit French. Get promotional offers on the loans at a rate of 3%. Make a simulation free of charge and without commitment for a loan up to 5 000'000.00 Euro.
   If you are interested in my offer please contact my notary, on this email address
   mariusnelson1@gmail.com
   Thank you for understanding

   Radera
 4. Kanske fel av mig att kommentera för håller inte med dig kring aktielån.
  Jag har obelånat boende men kör mellan 10-25% belåning(Redovisas på bloggen), superlånet på Avanza. Det blir som du förstår mer aktier inköpta och köper man med bra utdelning, så betalas ränta och lite amortering. Så tänker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart det inte är fel att kommentera! Vi är alla olika och det är alltid roligt att läsa om andras tankar och synvinklar.

   När det kommer till att köpa aktier för lånade pengar så ger det såklart en fin hävstång. Problemet uppstår om aktien går ner och räntan på lånet sakta tuggar uppåt. Jag antar att desperationen hos FPC-sekten beror på att flera av dem sitter med lån.

   Radera
  2. Jag köper bara stabila företag, enligt mig i varje fall, så jag sover gott :)Och blir det stökigt brukar jag minska belåningen en del.

   Radera
  3. Då låter det ganska riskfritt ändå. Är man bara medveten om risken och vet hur man investerar är det inte lika stor risk såklart. Och det blir en fin hävstång.

   Har du läst boken om Mats O Sundqvist? Den är rätt intressant.

   http://www.ltz.se/kultur/bocker/nar-finansvarlden-kollapsade-och-maths-o-sundqvist-med-den

   Radera
  4. Nej, den boken har jag inte läst, tack för tipset!

   Radera
 5. Äkta er för lånemäklare som har uppläggningskostnader på typ 495 kr och aviavgifter på låt säga 35 kr i månaden. Blir riktigt riktigt hög ränta särskilt om man tar kanske ett mindre lån och låt säga vill betala av på 1-3 år

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig Carl 👍. Helst ska man inte låna alls om ni frågar mig. Tyvärr är jag rädd att i princip alla som lånar ut utan säkerhet tar ut motsvarade de där avgifterna.

   Radera
  2. Hello,
   Offers free loan without fee in advance
   Are you in a critical financial situation ?
   Do you need loan of money to finance your projects ?
   No more worries, you now have the chance to get a loan flexible, fast and reliable at Global finance group of credit French. Get promotional offers on the loans at a rate of 3%. Make a simulation free of charge and without commitment for a loan up to 5 000'000.00 Euro.
   If you are interested in my offer please contact my notary, on this email address
   mariusnelson1@gmail.com
   Thank you for understanding

   Radera
 6. Skall jag rekommendera något lån så testa en lånejämförelsesida. Även via sitt fackförbund kan man få rimliga lån.med rimliga lån räknar jag 5% eller under.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är man med i facket så är mitt bästa spärrad att gå ur få. Det sparar man ett antal tusen om året på. 😉

   Radera
 7. jo man säkert åka snålskjuts gratis när det är löneförhandling eller säkert utnyttja alla försäkringar vid skador sjukskrivning etc de har förhandlat fram, då sparar man in någon tusenlapp till, så länge inte alla tycker likadant då uppstår problemen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, där har du allt fel. Är man inte med i facket förhandlar man väl själv på de flesta arbetsplatser jag vet. Det innebär väl inte att åka snålskjuts att föra sin egen talan?

   Jag har alltid valt att inte vara med i facket så min erfarenhet är relativt begränsad så jag kan iofs ha fel.

   Radera
 8. Håller med om att man bör undvika låna. Jag lånar av mig själv genom att föra över mer än vanligt från mitt sparkonto.

  Enda lånet jag kan tänka mig är korttidslån hos Avanza för att kunna köpa mer aktier än jag har kapital för vid tillfälliga svackor. Då skulle jag kunna tänka mig ta lån men betala tillbaka vid nästa månadsinsättning. Aldrig långa lån eller hävstång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tänker väldigt lika där. Lånar man pengar innebär det att någon annan tjänar pengar på mig.

   Radera
  2. Jag heter fru Angel Mariana. Jag bor i Portugal och är en väldigt glad kvinna idag? Jag sa till mig själv att alla långivare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer att hänvisa till den som söker lån till dem. De gav mig och min familj lycka, jag var i behov av ett lån € 150,000.00 För att börja mitt liv överallt som en änkling med 3 barn hänvisar jag till det här ärliga och gudslånet från onlineföretaget som hjälpt mig med ett lån på € 150.000,00, de är faktiskt GUD som fruktar till människor, ett anseddat utlåningsföretag.

   Jag är väldigt glad att ha fått mitt lån från dem förra veckan. Om du behöver ett lån och du är 100% säker på att betala lånet, vänligen kontakta dem och snälla berätta för dem att fru Angel Mariana tog upp dem. Kontakta via E_mail: {tuerkiyefinansbank@linuxmail.org} eller {tuerkiyefinansbank@gmail.com

   Fru Angel Mariana

   Vittnesmål om hur jag fick mitt lån

   Radera
  3. Hello,
   Offers free loan without fee in advance
   Are you in a critical financial situation ?
   Do you need loan of money to finance your projects ?
   No more worries, you now have the chance to get a loan flexible, fast and reliable at Global finance group of credit French. Get promotional offers on the loans at a rate of 3%. Make a simulation free of charge and without commitment for a loan up to 5 000'000.00 Euro.
   If you are interested in my offer please contact my notary, on this email address
   mariusnelson1@gmail.com
   Thank you for understanding

   Radera
 9. Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

  SvaraRadera
 10. GOD DAG MIN MENNESKER I SVERIGE

  TESTIMONI PÅ HUR JAG FÅR LÅN FÖR ATT KÖPA EN HUS FRÅN EN VERKLIG OCH GENUIN LÅN FÖRETAG CALLED JOSE LUIS Låneföretag
  ,. JAG ÄR MYCKET LYCKLIG I DAG OCH GUD SÄNDER JOSE LUIS låneföretag
  ,
  Jag heter Margarida Maria Jag är från Stockholm, Sverige Jag är gift, jag har letat efter ett äkta låneföretag de senaste 5 månaderna, att köpa ett hus
  Allt jag fick var en massa bedrägerier som fick mig att lita på dem och i slutet
  Av dagen tog de mina pengar utan att ge någonting i gengäld, allting
  Mitt hopp var förlorat, jag blev förvirrad och frustrerad, jag ville aldrig ha något att göra med låneföretag på internet, så jag gick för att låna lite pengar från en
  Vän, jag berättade för henne allt som hände och hon sa att hon kan hjälpa mig det
  Hon känner till ett låneföretag som kan hjälpa mig med någon mängd lån
  Behövs av mig med en mycket låg ränta på 2%, att hon bara fick en
  Lån från dem, instruerade hon mig på hur man ansöker om lånet, gjorde jag
  Precis som hon sa till mig, jag ansökte med dem på e-post: (joseluisloans@gmail.com) jag trodde aldrig men jag försökte och till min
  Största överraskningen jag fick lånet inom 24 timmar, jag kunde inte tro,
  Jag är glad och rik igen och jag tackar Gud att sådant lån
  Företag som det här finns fortfarande på dessa bedrägerier över alla ställen,
  Snälla jag råda alla där ute som har behov av lån att gå för
  (Joseluisloans@gmail.com) de kommer aldrig att misslyckas med dig, och
  Ditt liv ska förändras, som jag gjorde. Kontakta din JOSE LUIS lånekompis idag och få ditt lån från dem, Gud välsigne JOSE LUIS låneföretag för deras genuina lån erbjudande.
  Se till att du kontaktar JOSE LUIS Lån för ditt lån eftersom jag fick mitt lån framgångsrikt från detta företag utan stress.

  SvaraRadera
 11. Behöver du ett snabbt lån?
  Behöver du finansiering för ditt företag?
  Behöver du brådskande pengar för personlig användning?
  Behöver låna av någon anledning?
  Vill du ha ett nytt hem?

  Kontakta oss idag: WORLDWIDEFUNDING2017@GMAIL.COM

  Få dina lån nu som vi är certifierade och registrerade långivare utlåning till 2%. Våra tjänster är snabba och väldigt tillförlitliga eftersom du är garanterad att få ditt lån när du ansöker, lån godkänns inom 30 minuter efter ansökan. Kontakta oss nu på (WORLDWIDEFUNDING2017@GMAIL.COM) och få dina lån idag.

  SvaraRadera
 12. Hallå

      Behöver du ett brådskande lån för att lösa dina ekonomiska behov? Vi erbjuder lån från 2.000.00 till 50.000.000.00, vi är pålitliga, kraftfulla, snabba och dynamiska, utan kreditkontroll och erbjuder 100% garanterade utländska lån under perioden för denna överföring.


      Vi har också utfärdat ett lån all valuta med 2% räntesatser för alla lån .... Om du är intresserad, kom tillbaka till oss via det här mejlet.


  Vänligen kom tillbaka till oss, om du är intresserad, via trustfirm2010@gmail.com  Hälsningar,

  Herr andy cole
  trustfirm2010@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Hallå

      Behöver du ett brådskande lån för att lösa dina ekonomiska behov? Vi erbjuder lån från 2.000.00 till 50.000.000.00, vi är pålitliga, kraftfulla, snabba och dynamiska, utan kreditkontroll och erbjuder 100% garanterade utländska lån under perioden för denna överföring.


      Vi har också utfärdat ett lån all valuta med 2% räntesatser för alla lån .... Om du är intresserad, kom tillbaka till oss via det här mejlet.


  Vänligen kom tillbaka till oss, om du är intresserad, via trustfirm2010@gmail.com  Hälsningar,

  Herr andy cole
  trustfirm2010@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Behöver du ekonomiskt stöd och vet inte vad du ska göra eller vem ska du kontakta? Vi kan hjälpa dig med alla dina ekonomiska behov. Kontakta oss för mer information om hur du får ditt drömlån via e-post: siguret134@gmail.com
  Siguret134@gmail.com
  Siguret134@gmail.com
  Siguret134@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag heter Lara Andrew. För några månader sedan fick mitt företag en stor förlust. Jag var på väg att förlora mitt företag och mitt hus på grund av dålig kredit och obetalda skulder. Jag blev mycket desperat, jag visste inte vad jag skulle göra för att rädda situationen, jag kunde inte få ett lån från banker och andra finansinstitut på grund av min dåliga kredit. Sedan började jag söka lån online, men de tog de lilla pengar jag hade lämnat (4 000 euro) och jag fick aldrig lånet på mitt konto. En dag berättade min granne om ett företag som heter JOAN NORMA LOAN COMPANY och gav mig företagets email (joannormaloancompany@gmail.com) men på grund av mina tidigare erfarenheter från scammers online blev jag motvillig men okänd för mig att min man har tillämpat för ett lån på 120 000 euro från bolaget. Inom 48 timmar fick jag ett meddelande om att företaget har krediterat mitt konto med lånebeloppet. Idag har jag mitt företag tillbaka i produktionen mer än någonsin och mina skulder betalas. Om du behöver ett lån från en tillförlitlig långivare, kontakta JOAN NORMA LOAN COMPANY via hennes email: joannormaloancompany@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Behöver du ett brådskande lån för att lösa dina finansiella problem och göra andra saker som investeringar, projekt, expansion av affärer, betala dina räkningar och skuld om ja, kontakta oss gärna på vår mail idag: carlosellisonFinance@outlook.com

  SvaraRadera
 17. Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

  Dina namn:
  Ditt land :
  Din adress :
  Telefonnummer
  Månadsinkomst :
  Lånets längd:
  Lånebelopp :

  E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

  Dina namn:
  Ditt land :
  Din adress :
  Telefonnummer
  Månadsinkomst :
  Lånets längd:
  Lånebelopp :

  E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com !!!

  SvaraRadera
 19. Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag
  (guaranteedtrustloancompany1960@gmail.com)

  Hej alla, jag heter Linda Kimberly, jag är från Sydney, Australien, jag är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från Mr GTL-företaget efter att jag tillämpat sex gånger från olika långivare som hävdade att de skulle kunna låna långivare här i det här forum, jag trodde att deras lån var verkliga och jag tillämpade men de gav mig aldrig något lån tills en min vän introducerade mig till GTL-företaget, som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och verkligen gjorde som lovat utan någon form av förseningar , Jag brukade tvivla men jag tar aldrig till att tro. Jag trodde aldrig att det fanns fortfarande tillförlitliga låneutlåare tills jag GTL-företag, som verkligen hjälpte mig med mitt lån och ändrade mitt liv till det bättre. Jag vet att det fortfarande finns många bra och pålitliga långivare där ute men jag skulle råda dig där ute och leta efter tillförlitlig långivare för att försöka GTL-företag, så omsorg och förståelse. Vet inte om du också behöver ett brådskande lån eller vill ha finansiering för dina projekt, så var god kontakta GTL-bolaget idag. E-postadressen är (guaranteedtrustloancompany1960@gmail.com)

  Linda Kimberly,
  Gud välsigne dig.

  SvaraRadera
 20. Behöver du ett brådskande lån? Vi ger ut företagslån, personliga lån, studielån, Billån mm, Om du är intresserad kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

  Urgent lån erbjudande.

  SvaraRadera
 21. Behöver du ett brådskande lån för att betala av din skuld? Behöver du ett lån för att starta ett nytt företag? Behöver du ett personligt lån? Vi erbjuder alla typer av lån till en räntesats om 2%. Kontakta oss idag via e-post: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Urgent lån erbjudande.

  SvaraRadera
 22. URGENT LÅN ERBJUDANDEN, GÄLLER IGÅNG OM DU BEHÖVER EN ÖRIGT LÅN AV NÅGOT SLÄND.
  (Williamloans14@gmail.com)

  Du är välkommen till det här företaget i det här företaget Vi ger personligt lån
  och företagslån för en räntesats på bara 2%, erbjuder vi lån från
  $ 4.000 dollar till $ 5.000.000 dollar,
  Om du behöver ett lån för ditt företag eller att betala dina skulder, kontakta oss så snart som möjligt för att bearbeta din ansökningsblankett

  Låneansökan fyller och återkommer nu.

  1. Fullständigt namn: _________________
  2. Telefonnummer: __________________
  3. Land: ___________________
  4. Kön: _____________________
  5. Yrke: _______________________
  6. Månatlig inkomst: ______________
  7. Lånebelopp som krävs: ___________
  8. Varaktighet: __________________
  9. Ålder: _______________________

  Kontakta vårt kontor med e-postadressen nedan E-post: williamloans14@gmail.com
  WhatsApp: +2348027965239

  Hälsningar,
  Williams lån.

  SvaraRadera
 23. Svar til: Unitedloaninvestment1(at)outlook(dot)com

  Hej,

  God dag for dig og tak for din tid med det.

  Vi er finansielle tjenester og investeringsselskaber baseret i USA og Tyrkiet.

  Leder du efter levedygtig finansiering eller økonomisk frihed til at udvide og vokse din virksomhed og forretning? Vi kan hjælpe din virksomhed eller en kunde / ven med at udvikle en plan for succes.

  For alle typer virksomheder - fra små og mellemstore virksomheder til store virksomheder, hjælper vi dig med at sikre, at din virksomhed får den rette finansiering til dine forretningskrav til lavere renter samt hurtige godkendelser til at hjælpe dig med at handle hurtigt nye muligheder og opfylde øjeblikkelige behov.

  For mere information kontakt venligst din forretningsplan eller projektoversigt.

  Med venlig hilsen,

  Scott Jacob

  SvaraRadera
 24. Hej alla,
  Jag är Mr DIEGO en privat lånegivare som ger livstid möjlighet till alla typer av lån. Behöver du ett brådskande lån för att återbetala dina skulder eller behöver du ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har den blivit avvisad av banker och andra finansiella organ? Behöver du ett konsoliderings- eller hypotekslån? Vi lånar pengar från personer som behöver finansiell hjälp, som har dålig kredit eller som behöver pengar för att betala räkningar och investerar i affärer med låg ränta på 2% på tydliga och begripliga villkor. 100% garanterad.

  Skicka oss ett mail till: (santiagoloanfirm@gmail.com) att ansöka

  SvaraRadera
 25. fridalouret@hotmail.com12 september 2017 17:56

  Hallå

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  email: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  Behöver du ett kommersiellt lån? eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är fru Miranda Caprino, kontona i en privat bank som redan är i pension. Jag gör nu lån till någon som behöver en räntesats på 3% jämfört med 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och låt mig veta hur mycket du vill betala. Min kredit kontrakt från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att tillfredsställa dig inom 48 timmar. Bank och annan finansiering från lånebyråer kan få dig att avvisas, men jag kommer att vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via mitt e-mail: mirandacaprino@gmail.com eller via detta mail:
  thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 26. fridalouret@hotmail.com12 september 2017 17:58

  Hej fru och herrn

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  e-post: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  Jag är beredd att ge dig ett lån mellan 2000 och 900.000
  snabb och tillförlitlig). Jag är i partnerskap med flera banker som
  hjälpa mig.
  Med ett intresse på 3% kan jag ge dig det här lånet med alla
  försäkringar och bankgarantier möjliga, för att vara särskilt jag inte gör det
  vill bryta mot lagen om vederlag, är det upp till dig att se för
  månatliga avbetalningar. Sådana är mina villkor för att ge dig ett lån. Jag vill ha dig
  erbjuder följande lånstyper online:
  - Kommersiella lån
  - Personliga lån
  - Finansieringslån
  - fastighetslån
  Mitt erbjudande är allvarligt, du kommer att kunna förverkliga det genom en
  rättsliga förfaranden för utlåning mellan individer.

  För mer information vänligen skicka ett mail till adressen nedan.

  email: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 27. Hallå,

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 3%. E-post till: lucaswesleyloans453@gmail.com

  SvaraRadera
 28. behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på? (carlosellisonfinance@gmail.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad...

  SvaraRadera
 29. Hallå,

  Jag Herr Johnson Clark. Vi är en registrerad och godkänd lånleverantör baserad i Nigeria. Vi erbjuder privata lån, kommersiella lån och personliga lån med mycket låga årliga räntor på 2% till människor från hela världen inklusive ditt land. Vi har en flexibel återbetalningsperiod från 1 år till 30 år. Vårt lån varierar från £ / $ / Euro 10,000 till £ / $ / Euro 350,000

  För mer information, kontakta företagets email: mrscaroline.lucy@gmail.com med dina uppgifter nedan.

  (1) Ditt namn:
  (2) Belopp som behövs som lån:
  (3) Telefonnummer:
  (4) Varaktighet:
  (5) Land:
  (6) Kön:

  Tack
  MrJohnson Clark

  SvaraRadera
 30. Är du i någon form av ekonomiska svårigheter? Behöver du ett lån för att rensa dina skulder? Är du en affärsman eller kvinna som avser att utöka sin verksamhet? Vi erbjuder lån av alla slag till individer, företag och samarbetsorgan som behöver lån med låg ränta på 2% kontakta oss idag för mer info kontakta oss via mail: arthurwolfeloans2@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Hej alla, jag heter KERSTIN, jag bor här i sverige och jag är en glad kvinna idag och jag sa till mig själv att någon långivare som räddar min familj från vår dåliga situation, kommer jag att hänvisa någon som söker en säker och osäkra lån till hans företag, gav han glädje åt mig och min familj, jag var i behov av ett brådskande låneintervall på 100 000 euro för att börja mitt liv överallt eftersom jag är en ensamstående mor med 2 barn jag kom över en kommentar på hemsidan där en kvinna som heter OTTALIE men jag trodde aldrig på den här kvinnan men jag har blivit scammed flera gånger genom internetbedrägeri för några månader sedan men jag insisterar fortfarande och har troen på att den här gången jag definitivt kommer att ha mitt lån och jag kontaktade detta ärliga och GUD fruktansvärt Man namn Steve Alex (VD) i Amaizenloan Company då jag blev ombedd att fylla i lån sökande och underteckna medan mitt lån var under bearbetning senare inom 24 timmar fick jag ett SMS på min bank att mängden 100.000 euro har varit krediteras på mitt bankkonto becau se Mr.Steve Alex lova att sätta ett leende på mitt ansikte efter att mitt lån sökande hade skickats till honom och han misslyckades aldrig att han alltid står vid hans ord och en så kallad trovärdig man om du behöver hjälp från ett sant och pålitligt företag idag kontakta gärna honom via e-post: (amaizenloan@yahoo.com) han gör inte det här, men jag ber att Gud borde fortsätta att välsigna honom för det leende han har lagt på mig och min familjs ansikte.

  SvaraRadera
 32. hej.
  Har du nekat ett lån av ett falskt Låneföretag, Behöver du ett brådskande lån för att betala dina räkningar, behöver du osäkra lån, letar du efter ett lånelån? personligt lån, lånelån, lånelån, lånekonsolideringslån, kapitaltillskott mm ... Vi har öppnat en ekonomisk möjlighet till utlåning till företag och privatpersoner i en låg och överkomlig ränta på 2% ränta. om du är intresserad av att ta ett brådskande lån? Vänligen kontakta oss idag via e-mail: (sarahandersonloancompany@gmail.com) och få ditt lån idag

  SvaraRadera
 33. Få snabb och säker lån från ett pålitligt företag vi erbjuder finansiella tjänster till privatpersoner och företagare i ett brett utbud av finansiella tjänster. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 2.000.000 till en mycket låg ränta på 3% under perioden mellan 1 och 30 år. Kontakta oss via e-post today:trustfundfinaceservice@gmail.com eller (trustfundfinaceservice@gmail.com)

  SvaraRadera
 34. Få snabb och säker lån från ett pålitligt företag vi erbjuder finansiella tjänster till privatpersoner och företagare i ett brett utbud av finansiella tjänster. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 2.000.000 till en mycket låg ränta på 3% under perioden mellan 1 och 30 år. Kontakta oss via e-post today:trustfundfinaceservice@gmail.com eller (trustfundfinaceservice@gmail.com)

  SvaraRadera
 35. Hej alla, jag är Oliver Erik Pauli från Australien och jag vill använda detta medium för att uttrycka tack till CARLTON L. ROSE för att uppfylla sitt löfte genom att ge mig ett lån, jag fastnade i en ekonomisk situation och behövde refinansiera och betala mina räkningar såväl som att starta ett företag. Jag försökte söka efter lån från olika låneföretag både privata och företagsorganisationer men lyckades aldrig och de flesta banker avböjde min kreditförfrågan. Men som Gud skulle ha det, introducerades jag av en vän med namnet James Rice till CARLTON L. ROSE LOAN COMPANY och genomgått en rättvis process för att få ett lån från företaget, till min största överraskning inom 48 timmar, precis som min vän James, jag beviljades också ett lån på $ 387,000.00; Så min rådgivning till alla som vill ha ett lån ", om du måste kontakta något företag med hänvisning till att säkra ett lån online med låg ränta på 2% och bättre återbetalningsplaner / schema, vänligen kontakta CARLTON L. ROSE LOAN COMPANY. vet inte att jag gör det här men på grund av glädjen i mig, jag är så glad och vill låta folk veta mer om detta stora företag som verkligen ger ut lån, det är min bön att GUD ska välsigna dem mer som de sätta leenden på folks ansikten. Du kan kontakta dem via e-post på {carltonloancompany@gmail.com}.

  SvaraRadera

 36. Good Day Dear Loan Seeker,

  *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans
  We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

  Loan application form:
  Full Name:....................
  Country:.....................
  State:..............
  City:..............
  Sex:.........................
  Phone Number:...........
  Loan Amount :...........
  Monthly income:..........
  Occupation:................... ....
  Loan Period:....................... ................
  Purpose of Loan:......................... ...........
  E-mail address:...................... ................
  Have You Applied Before?....................

  CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com
  CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com
  Mrs.Emilia Fedorcakova

  **Are you financially squeezed?
  **Do you seek funds to pay off credits and debts?
  **Do you seek finance to set up your own business?
  **Are you in need of private or business loans for various purposes?
  **Do you seek loans to carry out large projects?

  Loan application form:
  Full Name:....................
  Country:.....................
  State:..............
  City:..............
  Sex:.........................
  Phone Number:...........
  Loan Amount :...........
  Monthly income:..........
  Occupation:................... ....
  Loan Period:....................... ................
  Purpose of Loan:......................... ...........
  E-mail address:...................... ................
  Have You Applied Before?....................


  CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com
  CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com
  Mrs.Emilia Fedorcakova

  SvaraRadera
 37. UNDVIKA SCAMS ****

  INGEN UPPFRONS BETALNING INVOLVERAD

  Hej, vi erbjuder internationellt lån till både individer och företag över hela världen. Vår ränta är 3% per år.

  Vi ger lån från något belopp på $ 2000 till $ 30,000,000.00 för något juridiskt ändamål.

  Vi ger också lån på lång sikt på 1-25 år. Så om du behöver något ekonomiskt hjälpmedel av något slag för att sortera ut saker, är det det företag du kan lita på och relä på. Ansökan är tillgänglig för sökande som är 18 år och äldre.

  Kontakta oss idag för alla dina ekonomiska behov.


  Vänliga hälsningar,
  Herr Richy Scott
  E-post: Denationsloan@gmail.com

  SvaraRadera

 38. Auto lån
  Hypotekslån
  Business Loans
  Personliga lån
  Fastighetslån.

  För mer information, vänligen kontakta,

  Lånagent: Larry Buknor
  Webbplats: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
  E-post: worldbestloans@gmail.com
  Tack.

  SvaraRadera
 39. Behöver du ett företagslån?
  Behöver du ett personligt lån?
  Vill du köpa en bil?
  Vill du refinansiera?
  Behöver du ett hypotekslån?

  Behöver du en stor kapital för att starta ditt företagsförslag eller
  expansion? Har du förlorat hoppet och du tror att det inte finns någon väg ut, och din
  finansiella bördor kvarstår? kontakta oss idag på vår e-postadress på ezmoneyloanservices761@gmail.com

  SvaraRadera
 40. Lån erbjuder mellan särskilt allvarliga och snabba


  Du letar också efter ett brådskande lån
  - För att starta om dina aktiviteter
  - Att renovera inredningen i din lägenhet, hus, byggnad mm
  - Att genomföra ett projekt
  - Eller av andra skäl
  Men vi är också medvetna om den stora risken för bedrägeri och manipulation som rasar på nätet och vi lovar att vårt samhälle inte delar det här för att, någon annanstans åtar vi oss själva om du är ärlig tack vare försäkringen för att ge dig ditt lån eftersom de intressen som kommer att generera detta lån hjälper oss att ta hand om föräldralösa och hemlösa i många länder.
  Kära herre, vi lovar att ge dig ett leende
  Tveka inte att skicka oss din låneförfrågan
  Mail: faure_patricia@outlook.fr
  vänligen kontakta mig: +33 675 324 752

  Med vänliga hälsningar ...

  SvaraRadera
 41. Hallå

  behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 2%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Förnamn:..............
    Efternamn:..............
    Land:..........
    Stat:..........
    Mängd:..................
    Lånlängd: ..........
    Telefonnummer:.............
    Ockupation:............
    Födelsedatum:.......
    Månadsinkomst:....
    Sex:......
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
  Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com
  Företag NMLS ID: 517219
  Jag önskar er allt bäst,
  REMY.FINK ...

  SvaraRadera
 42. Hej, Letar du efter ett mycket äkta lån? Till en överkomlig räntesats? Bearbetas inom 24 timmar. Har du blivit nedvisad ständigt av dina banker och andra finansiella institutioner? Jonna Finance är Erbjudande lån som sträcker sig från 1.000.00 Min. till 50.000.000,00 Max. Till 2% ränta. Kontakta oss idag via e-post: jonnafinance@outlook.com

  SvaraRadera
 43. Jag är michael richard, jag är verkställande direktör för ett licensierat välrenommerat finansiellt företag som ger ekonomiskt stöd till våra många kunder över hela världen till en räntesats om 2% med ett minimumslånbelopp på ($ 5.000.00) och det högsta lånebeloppet (50.000.000.00 USD) inom en period av 1-30 år. Med våra flexibla utlåningspaket kan lån behandlas och överlåtas till låntagaren inom kortast möjliga tid. Företagets uppgift är att tillhandahålla människor, samarbetsorganisationer och företag som behöver finansiellt stöd med lån utan säkerhet och det gör oss annorlunda från Banker och andra finansinstitut, Därigenom hjälper de fattiga, de fattiga och alla som har blivit avvisade av banker, bör interpersonen maila oss till

  michaelrichard073@gmail.com

  SvaraRadera
 44. Jag är michael richard, jag är verkställande direktör för ett licensierat välrenommerat finansiellt företag som ger ekonomiskt stöd till våra många kunder över hela världen till en räntesats om 2% med ett minimumslånbelopp på ($ 5.000.00) och det högsta lånebeloppet (50.000.000.00 USD) inom en period av 1-30 år. Med våra flexibla utlåningspaket kan lån behandlas och överlåtas till låntagaren inom kortast möjliga tid. Företagets uppgift är att tillhandahålla människor, samarbetsorganisationer och företag som behöver finansiellt stöd med lån utan säkerhet och det gör oss annorlunda från Banker och andra finansinstitut, Därigenom hjälper de fattiga, de fattiga och alla som har blivit avvisade av banker, bör interpersonen maila oss till

  michaelrichard073@gmail.com

  SvaraRadera
 45. Attention! Attention!! Attention!!!,

  Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
  Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

  Name :
  Country :
  Phone number :
  Amount Needed as Loan :
  Purpose of Loan :
  Have you applied for loan online before (yes or no)
  Email : bdsfn.com@gmail.com
  Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
  Mrs. Vasquez Reynolds

  SvaraRadera
 46. Hallå

  behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 2%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  Fullständiga namn:..............
  Land:..........
  Stat:..........
  Mängd:..................
  Lånlängd: ..........
  Telefonnummer:.............
  Ockupation:............
  Födelsedatum:.......
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
  Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com
  Företag NMLS ID: 517219
  Jag önskar er allt bäst,
  REMY.FINK ...

  SvaraRadera
 47. Behöver du finansiering? Behöver du ett lån för företag eller personliga behov? Vi erbjuder alla typer av lån till privatpersoner eller företag oavsett din nuvarande kreditpoäng. För mer information, tveka inte att kontakta oss via Email: worthamloanfim11@gmail.com

  SvaraRadera
 48. Vilka är dina finansiella behov?

  Vi ger ut lån på minst $ 2,000.00 till högst $ 100,000,000.00 med bekväm varaktighet som sträcker sig från 1 till 30 år till en mycket reducerad ränta på 2%.

  Behöver du ett företagslån?
  Behöver du ett personligt lån?
  Vill du köpa en bil?
  Vill du refinansiera?
  Behöver du ett hypotekslån?
  Behöver du en stor kapital för att starta ditt företagsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och du tror att det inte finns någon väg, och dina ekonomiska bördor kvarstår fortfarande?

  Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete.
  Kontakta oss via e-post: jdfinancier.agencia@yandex.com

  SvaraRadera
 49. Lånbjudande @ 2% kurs !!!

  Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, som ekonomiskt stöd. Vi är ett USA-baserat finansiellt företag.
     Så om du har ekonomiska svårigheter i ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta ett bra företag eller har lånat Svårigheter över lokala banker, kontakta oss i dag
  Watsapp: +16319739656
  E-post: zionloanfunds@live.com för mer information. Tack

  SvaraRadera
 50. Har du några ekonomiska svårigheter? behöver du ett lån? elenanino0007@gmail.com

  SvaraRadera
 51. Hallå !

  Behöver du legitim och snabb låntjänst?

  Ansök nu och få dina pengar snabbt!

  * Placera mellan 5000 och 50 miljoner
  * Välj mellan 1 till 30 år att betala tillbaka.
  * Flexibla lånevillkor.

  Svara tillbaka till oss med följande: Email: garyoffice7@gmail.com

  Alla dessa och mer, var god kontakta oss.

  Fullständiga namn: ..........
  Telefonnummer:.......
  Månadsinkomst: .............
  Land ...............................
  Låne syfte ...........
  Beloppet som behövs .................
  Låne status ............
  Varaktighet: ...........................

  Kontakta oss via e-post: garyoffice7@gmail.com
  Förvaltning.
  Kontakta krediten Speedy nu !!!

  SvaraRadera
 52. DEAR LOAN SEEKER,

  XMAS LÅN ÄR HÄR NU 1% ........


  behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett xmas lån? vi ger till både företag och indivdual så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
  xmas lån är avilabe nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  Fullständiga namn:..............
  Land:..........
  Mängd:..............
  Lånlängd: ..........
  Telefonnummer:...........
  Ockupation:............
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
  Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com
  Företag NMLS ID: 517219
  Jag önskar er allt bäst,
  REMY.FINK ...

  SvaraRadera
 53. Hello,
  Offers free loan without fee in advance
  Are you in a critical financial situation ?
  Do you need loan of money to finance your projects ?
  No more worries, you now have the chance to get a loan flexible, fast and reliable at Global finance group of credit French. Get promotional offers on the loans at a rate of 3%. Make a simulation free of charge and without commitment for a loan up to 5 000'000.00 Euro.
  If you are interested in my offer please contact my notary, on this email address
  mariusnelson1@gmail.com
  Thank you for understanding

  SvaraRadera
 54. behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570

  SvaraRadera