fredag 30 juni 2017

Från 0 till 1000

Twitter är ett genialiskt sätt att kommunicera på.  Även om vi har en relativt stor och trogen läsarskara här på bloggen så är Twitter en bra kanal att nå ut till andra och hålla sig uppdaterad på. När vi startade bloggen hade ingen av oss någonsin använt Twitter utan det var något som vi båda var helt obekanta med. Vi beslutade att skapa ett konto för att ta del av nyheter och följa andra intressanta ekonomiprofiler. Det var Aktiepappa som stod för skapandet och det var med sämre framgång twittrandet fortskred. Tills dagen Aktieflickvännen tog över och kunde konstatera att vårt konto var låst för andra att läsa utan att följa oss. Vi har skrattat både en och två gånger över det här. Trots att vi varit aktiva på Twitter i sex månader så anser vi oss själva som nybörjare där. Vi får dessutom dagligen nya följare och vi är grymt nöjda med att snart nå upp till milstolpen 1000 följare. Om ni mot gillar vår blogg och är aktiva på Twitter föreslår vi såklart att ni följer oss. Klicka bara på den blå Twitterikonen här på bloggen.


Några av de mest aktiva Twittrarna vill själva följer är: Bittermicke, Robincapital, ZanderTove, KronantillMiljonen, Sparaklokt, Lundaluppen, StefanThelenius, Utdelningsseglaren mfl. Såklart har vi många flera som vi skulle rekommendera, titta gärna in på Twitter och se vilka vi följer.


Vilka är dina Twitterfavoriter?


4 kommentarer:

 1. Jag är också rätt ny på twitter, och jag var ganska skeptisk emot fenomenet länge. Men det är ett småkul sätt att följa diverse nyheter om sådant som man intresseras av. En hel del företagare och politiker finns på twitter också, kanske den enda verklighetskontakt, utanför sin bubbla, politikerna har idag? Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
 2. Tack för omnämnande!

  Tycker allmänt att "finanstwitter" har god ton och funkar bra.

  Har 404 följare där alla är mer eller mindre favoriter.

  Tror jag nämnt det förut men tycker ni ska ha separata twitterkonton - jag lovar att följa båda :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir rörigt när de diskuterar internt och går emot varann. Då vet man knappt vems åsikt som är vems.

   Och ja, tack för länkandet, både aktieflickvän och -pappa.

   Radera
  2. Ni får nog leva med det för vi (och de flesta läsarna) tycker nuvarande koncept funkar fint. :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.