torsdag 17 maj 2018

Sveriges toppbloggare

Mest besökta ekonomibloggarDet finns en sida som listar bloggare utifrån antal besökare och när vi tittade till listan i tisdags blev vi både glada och lite förvånade. Listan är full av duktiga bloggare och vi har nästan svårt att förstå att vår lilla blogg, som vi startade med en klackspark för 1,5 år sedan, återfinns bland dessa stora bloggar. Vi har inte samma syn på vissa investeringar och affärsmodeller som vissa av dem men helt klart är det här duktiga bloggare. Rika tillsammans, Kronan till miljonen, Petrusko, Marcus Hernhag och Lundaluppen är riktigt tunga namn. Strax därefter kommer dessutom superduktiga 40procent20år (Börsdata), Onkel Tom och Utdelningsseglaren.

Vi är som sagt väldigt glada över att få dela denna listan med dessa duktiga bloggare och vi vill tack alla er som läser och kommenterar på bloggen. Utan er hade vi såklart aldrig nått så långt upp på listan.19 kommentarer:

 1. Grymt bra jobbat aktiepappa :) Tycker att det är roligt med den där statistiken givetvis men tror också man ska komma ihåg att långt ifrån alla bloggare är listade där. Funderar själv på vart Miljonär innan 30 skulle hamnat. Räcker ens Integern?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kronan. Ja det är några som saknas. Man måste ju regga sig för att räkningen ska börja men jag tycker ändå att både du (speciellt du) och vi kan vara stolta över att befinna oss på listan. Kavastu är ju försvinnande långt ner till exempel och jag saknar i princip bara Miljonärinnan30 och kanske Sparo när det kommer till de stora.

   Radera
 2. Stort grattis och grymt jobbat.

  SvaraRadera
 3. Vilket kriterie bestämde vilka av de nämnda bloggarna som skulle länkas och vilka som inte skulle göra det? :b

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag listade ut först idag att du måste ha en speciell gadget på din blogg för att det ska räknas i statistiken. Blir spännande att se vart det landar men det lär vara grymt svårt att nå topp 10 oavsett.

   Radera
  2. Jag menade mer att du i texten ovan länkar till alla nämnda bloggar utom börsdata och rikatillsammans, och var nyfiken på vad de gjort för att förtjäna det. ^_^

   Radera
  3. Haha, det är helt enkelt en miss från vår sida. Jag trodde att alla hade samma länkar men ser nu när jag läser i inloggat läge att de inte är länkade. Men det fixar jag enkelt. :) Tack för att du uppmärksammade detta.

   Radera
 4. Grattis och rIktigt bra jobbat :-)

  Med tanke på att de flesta som ligger före dig i listan borde vara på listan över "Mest besökta proffsbloggarna i kategorin Ekonomi, företagande och juridik" istället så blir det än mer imponerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Stefan. Klart att du ska vara med på listan. Du har en grym blogg och du kommer garanterat klättra långt upp på listan.

   Radera
 5. Grattis! Du är absolut värd att vara i toppen! Fortsätt göra din grej!

  SvaraRadera
 6. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
  ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.