tisdag 29 maj 2018

Pensionsportföljen upp 21,17%I februari skrev jag ett inlägg om min pensions portfölj, som finns att läsa här. När inlägget publicerades hade portföljen ökat med hela 16,30% på nio månader, utan att ha investerat i några kursdubblare direkt. Trots att börsen gett få tillfällen av glädje för min del hittills under 2018 såg jag häromdagen att Pensionsportföljen ändå levererat. I dagsläget innehåller portföljen enbart aktier i Kinnevik och Swedbank samt en del investerat i Avanza Zero.

Det jag kan konstatera är att jag på mindre än ett år lyckats med en uppgång om 21,17% mot SEBs rekommendation som avkastade 10,37% på fyra år, detta utan några större ansträngningar.

Jag rekommenderar er alla att läsa inlägget om mina fonder och sedan se över era pensionsportföljer, det finns både pengar att spara men också att tjäna genom att lägga lite tid att se över det här! 

/Aktieflickvännen


Läs mer: 2 kommentarer:

 1. Jag kan tyvär bara hålla med om att bankernas fondutbud avseende pensionsplaceringar är fullkomligt bedrövliga. Varför tillåter politiker och fack den typen av kapitalförstöring, genom att inte underlätta betydligt mer för flytt samt att låta de som arbetar få större inflytande över placering av pension. Finns det kanske för mycket incitament till riktigt feta avgifter ocdh korruption?...
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. Det är jävligt mycket som våra politiker gör som jag har svårt att förstå faktiskt.

   De fokuserar inye alls på de saker jag vill att de ska fokusera på.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.