söndag 22 januari 2017

Aktieflickvännen gillar återbäring!


Återbäring på inköp


Även om Aktieflickvännen är ekonomisk så finns det en viss kärlek till shopping (oftast under kontrollerade former dock). Det mesta som inhandlas köps faktiskt på internet, allt från kläder till inredning. Många gånger  kan man hitta bra rabatter och priser efter en del turer på google.com och prisjämförelser.

Förutom att hitta det som söks till ett bra pris används Refunder flitigt, vilket ger en procentuell återbäring på köpet som gjorts, helt enkelt en fantastisk idé. Man får summan man tjänat in genom sina köp utbetalt till sitt konto. Om man kombinerar detta med att betala med ett kontokort med återbäring så blir det dessutom dubbel återbäring. 

För att kunna använda sig av Refunder krävs endast ett medlemskap, som är helt gratis!

Genom att Refunder rekommenderar kunder till anslutna butiker får de provision som de sedan delar med sig av till kunderna som använt sig utav deras tjänst.

Läs mer på Refunder.se

/Aktieflickvännen


*Som vanligt har vi inget betalt för att rekommendera eller länka till några sidor utan gör det av en enda anledning; vi tycker om den sida vi rekommenderar!

11 kommentarer:

 1. Hur mycket pengar krävs innan det betalas ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att få något utbetalt behöver man uppnå 100:-. Jag begärde utbetalning när jag uppnådde 250:- och placerade dessa i aktier. Nu har jag en innestående summa på drygt 150:-. Lyckas du värva någon vänner får du 50:- per värvad vän inbetalt på ditt konto.

   Radera
 2. WOW! Tackar tackar för tipset :) Måste rekommendera detta till sambon då det ständigt dyker upp paket här hemma som hon beställt.

  Hon är däremot också rätt återhållsam och ska handla så billigt som möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast kanske jag tänkt köpa från ett visst ställe men kollar vilka ställen som är kopplade till Refunder och ser om jag inte kan hitta varan bland deras partners i stället. Vilket jag ofta gör! Och att få pengar tillbaka på något man ändå tänkt köpa gör köpet ännu roligare!

   Radera
 3. Hmm... frun gillar också shopping av någon outgrundlig anledning!? Själv är jag raka motsatsen. Hörde förresten i någon podd. Att handla via företag som refunder i Storbritannien var betydligt vanligare än här hemma. Kommer nog bli stort här i Sweden också! ☺

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det här är starten på något som kommer bli större just för att internethandel blir vanligare och vanligare! Du får visa frun 😉

   Radera
 4. En bra grej om man gillar att shoppa hos just dessa bolag :) Jag testade själv Cashbacker som har liknande upplägg. Problemet är att jag inte alls gillar att shoppa. När man är van att leva sparsamt får jag ångest att skiljas från de pengar jag sparat ihop. Detta gäller inte vanlig konsumtion eller till saker familjen behöver. Jag har ju ett högt mål att en dag bli ekonomiskt oberoende och de mer jag spenderar på saker jag inte behöver desto längre tid tar det. Tack för tips i alla fall :) Med vänlig hälsning Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa saker kan ju vara nödvändiga som mediciner, dessa kan du också köpa via Refunders partners.

   Radera
  2. Ska titta närmare på det :) Mvh

   Radera
  3. Bör väl tillägga att mitt mål är detsamma som ditt, att framöver kunna vara fri att göra det jag känner för! Så ingen hets till köp ;)

   Radera
 5. Har för mig själv nonchalerat Refunder efter deras kassa reklam med en av syrrorna Graaf. Kanske dags att kolla in det i alla fall.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.