fredag 29 september 2017

Vinnare av 100.000 kr

- samarbete med försäkringsbolaget If-

Jag vet inte om ni minns det men i somras skrev vi om en tävling som försäkringsbolaget If utlyst. Om ni missat det så kan inlägget läsas här. Kortfattat kan man säga att tävlingen var en innovationstävling som uppmuntrade människor att bidra med idéer för en tryggare vardag. Vinnaren skulle få en check om 100.000 kr för att förverkliga sin idé.



Nu har If utsett en vinnare i form av Thirdact! Deras idé är en resebot som ska göra våra resor tryggare genom att ge anpassade råd efter just ditt resmål. Boten ställer frågor i Messenger kring din resa och ger sedan råd och tips på saker att tänka på inför och under resan. Det kan röra sig om tex visum och vaccin mm. En verkligt bra idé som gör nytta i vardagen och som verkligen bidrar till en tryggare vardag. Det är så mycket saker att tänka på inför olika resmål och det skulle ju vara toppen att ha en liten bot som höll reda på allt. Det ligger ju verkligen i tiden dessutom! Titta gärna på filmen.



Läs mer om vinnaren och If:s arbete för en tryggare vardag här: if.se/tryggarevardag 



4 kommentarer:

  1. Det är ju en fantastisk idé och jag förstår nu att min idé inte vann 😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha! Ja det var ett positivt sätt att se på det. Roligt att du skickade in ett förslag i alla fall kronan! Nästa gång kanke du vinner.

      Radera
    2. Sist jag vann något var i ett sommarlovsprogram när jag var 10 år, så det kanske är min tur nu snart igen :D

      Radera
    3. Deltar man så har man åtminstone chans att vinna 😉 /Aktieflickvännen

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.