söndag 6 augusti 2017

Borg vs McEnroe

Trailer till filmen med Hollywoodstjärnan Shia Labeouf som McEnroe. 
Nu undrar ni hur detta har med vår blogg och investeringar att göra? Enkelt; vi tror att ungdomar som inte vet om att kalsonger och kläder av märket Björn Borg har att göra med en av världens genom tiderna bästa tennisspelare och sportikon snart kommer att veta det. Dessutom kommer de som minns men som glömt bort det samma snart bli påminda. Filmen som har premiär 6 september kommer fungera som utmärkt reklam för produkterna med samma namn som huvudrollsinnehavarens karaktär och det kan i alla fall inte vara dåligt för företaget Björn Borg. Vi är stolta ägare till aktier i Björn Borg och längtar till premiären!


Tidigare inlägg om Björn Borg:


5 kommentarer:

 1. Björn motherfucker Björn: https://www.youtube.com/watch?v=WHnoy3pUGYI

  Har McEnroe också en underklädeskollektion eller är det bara svenska idrottsmän som prompt måste kränga kallingar på ålderns höst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag vet inte vad McEnroe gör för att tjäna pengar men då han sannolikt förvaltat sina tennispengar en aning bättre än Björn så behöver han antagligen inte sälja kalsonger. ;) Tydligen var han inblandad i något bedrägeri för några år sedan men han verkar ha varit oskyldig till både det och till kalsonger. http://www.reuters.com/article/us-crime-art-mcenroe-spo-idUSTRE52P5U220090327

   Radera
  2. Konstkupp må vara hänt bara han inte gör kalsonger :-).

   Radera
 2. Verkar vara en bra film det där. Håller tummarna att filmen hjälper dina aktier upp på sikt :)

  Med vänlig hälsning Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Slimis. De delar ut fint och dessutom ligger jag några tusen upp på själva aktien med så det kommer nog bli bra.

   Jag tror verkligen att den här typen av reklam är bra för varumärket Björn Borg.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.