söndag 15 oktober 2017

Veckans bästa bloggare!

Den här veckan har vi faktiskt jobbat så mycket med vår egen blogg och egna investeringar att vi 
delvis slarvat med att scanna av alla finans- och sparbloggar. Helt verklighetsfrånvända har vi dock inte varit utan vi har läst en del i alla fall. Höjdpunkterna enligt oss är:

Utdelningsseglaren intervjuas av Svenska dagbladet och gör en insats i att lära svenska folket hur man investerar för att kunna leva på utdelningar. 

Farbror fri har startat en serie inlägg om hur han skulle lägga upp sitt sparande om han skulle starta om livet vid olika åldrar. Intressant!

En blogg som vi nästan aldrig läser annars är Rikatillsammans. Mest beror det på att Jan som driver den mest talar om indexfonder, dyra kurser och någon form av ”välgörenhetsprojekt” vid namn Better  Globe. Denna veckan har vi dock läst hans inlägg om Climeon där Jan lyckades missuppfatta tilldelningen i en IPO. Eftersom Rika tillsammans har väldigt många läsare spred sig missuppfattningen snabbt och långt. Vi tycker att Jan hanterade sitt misstag snyggt och vi kan konstatera att när det kommer till IPO:er så finns det vissa bloggare som har bättre koll än andra ;). 

Petrusko skriver om Svolder, ett företag det inte kan skrivas nog om enligt oss. 


Vad säger ni, har vi missat något?

3 kommentarer:

  1. Tack för en bra veckosammanställning. Läser sällan RikaTillsammans längre, tycker mest det är en massa reklam för diverse produkter och tjänster. Det var dock Jans blogg som fick mig intresserad för sparande och att bli "fri", men nu inspirerar den dessvärre inte längre på samma sätt.

    SvaraRadera
  2. Älskar verkligen den här typen av inlägg. Hade helt missat Farbror fris serie kring sparande i olika åldrar. Snyggt!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.