fredag 5 januari 2018

Köpte Dedicare i rättan tidKöpte Dedicare på dippen


I slutet av Oktober skrev vi ett inlägg om Dedicare. De fick en plats i en av företagets portföljer efter att de tappat oförtjänt mycket på kort tid. Vi gjorde en chansning och tog in dem i portföljen på 101,50 kr. Först gick de upp, sen ner och nu i veckan tog de fart på riktigt. De handlades till 118,80 kr idag.

Vi köpte dem framförallt pga den fina direktavkastningen och ser Dedicare som en långsiktig investering.  Det blev lite av ett  omedvetet dippköp helt enkelt. Det är roligt när man prickar rätt och det gäller att man glädjer sig åt det för ibland tajmar vi såklart fel.Fler artiklar om Dedicare
5 kommentarer:

 1. Jag kan bara hålla med, Dedicare har en given plats i min portfölj också. Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
 2. Håller med, Dedicare har stuckit upp rejält på senare tid och är en given del av vår portfölj. Enda hotet mot denna typ av företag är väl egentligen politisk oro.

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAg ser inte så stor risk med politiken faktiskt. Den hrä typen av företag kommer vi få se mer och mer av så länge vi väljer att ha den typ av statlig sjukvård vi har i Sverige. Eftersom gemene man inte förstått hur illa det svenska systemet är kommer det sannolikt inte till någon förändring på länge.

   Radera
 3. Köpte på 92 men har haft daglig bevakning på aktien sedan raset i oktober.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dedicare är en "buy and hold"-aktie om du frågar mig. Du har gjort helt rätt. Bara att köpa och sitta och vänta in utdelningar.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.