torsdag 5 oktober 2017

VD säljer aktier i Xspray

Efter en formidabel succé på sin första handelsdag den 28 september med en uppgång på 72 % har  aktien dalat en aning och det gick inte ens en vecka innan insiderförsäljningarna startade i Xspray. VD Per Andersson sålde den 2 oktober 22.000 aktier i Xspray. Även styrelseledamoten Karl-Johan Spak har sålt 100.000 aktier i Xspray till okänd kurs. Samma har styrelseledamoten Maris Hartmanis gjort även om det då bara handlade om 2.475 aktier. Konstigt nog noteras inget pris på de sålda aktierna så det kan eventuellt vara någon form av intern överlåtelse. Vi kan ju alltid hoppas på det iaf.

Det är aldrig en bra signal när ledningen säljer aktier och vi frågar oss varför de väljer att sälja nu och varför tre insynspersoner säljer samtidigt? Tyvärr kan vi inte lämna några svar men vi vågar gissa att kursen inte kommer stiga den kommande veckan.

*** UPPDATERING***

Via Twitter blev vi uppmärksammade på en gammal deal aktieägaravtalet i Xspray och tydligen har aktierna ovan överlåtits till Karolinska Development respektive KCIF co Investment KB.

***UPPDATERING***   

Vi kan tipsa om att kolla till insynslistan ibland. Det är intressant läsning:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.