onsdag 25 oktober 2017

Glad att jag klev av Seamless på 6,90 kr
Sedan ett par år har jag handlat lite i aktien Seamless Distribution. Det började egentligen att jag hörde att Stenbeck-favoriten Lars-Johan Jarnheimer köpt aktier i betaltjänstbolaget Seamless. Jag tog rygg och det var ingen lysande affär till en början men efter några svingar blev det ändå lite små förtjänster trots att kursen sakta sjönk. 

En dag ville Twitterbekanten Miljonärsyrran veta våra värsta snedgungor. För stunden var det Seamless och jag visade upp hur kass utveckling de haft. Dagen efter publicerade Seamless info om att de tecknar samarbete med Mastercard. Aktien gick upp drygt 50 %. Samma dag ville Miljonärsyrran veta vår bästa aktie. Samma aktie som dagen innan men denna gången var det 50 % upp! 

Jag klev sedermera av Seamless till en kurs av 6,90 kr den 8 augusti . Tur ska det visa sig då de idag handlas till 1,70 kr. 
Fler inlägg om Seamless Distribution2 kommentarer:

 1. Grymt skönt. Vad fick dig att hoppa av den 8:e aug?
  //Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aktien ryckte upp med 43% på en och samma dag. Då valde jag att känna mig nöjd och kliva av. Tur att man inte lyssnade på alla tokar som snackar om "trenden" och att man ska köpa aktier med positiv trend ;).

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.