söndag 29 oktober 2017

Bäst i veckan!

I vanlig ordning har veckan spenderats med att dels jobba och dels investera men framförallt har vi såklart läst bloggar! Vi brukar alltid dela med oss de allra bästa inläggen så att ni som läser bloggen inte missar dem. Den här veckan har vi läst och njutit av inlägg hos:

Chansar Mest skriver på sin blogg Ekonomisk frihet att han är bitter på Miljonär innan 30 och Dividend bomber för att de har bättre utveckling på portföljen. Vi gillar Chansar Mest och hans raka och delvis provocerande sätt att skriva blogginlägg. 

Utledningsseglaren har verkligen gått från klarhet till klarhet och hans besökare blir bara fler och fler, vilket vi förstår. Vi är trogna läsare. 

Micke AKA Sparo skriver om semester. Ingen semesterresa behöver kosta 100.000 kr. I alla fall väldigt få. Träffsäkert som vanligt. 

Gustav aktieblogg, som för övrigt är den bloggare vi läser med de roligaste bolagen, har rensat i portföljen och framförallt försäljningen av Saltängen (det minst udda bolaget Gustav äger) går i linje med vad vi hela tiden tyckt; det är för stor risk att äga aktier i enfastighetsbolag. Gustavs kommentar "Vem vill förresten drömma mardrömmar och ICA:s centrallagaer :-)" är dessutom både klarsynt och humoristisk. 

Bloggaren Lönehelg publicerar en intervju med den smått legendariska Henrik Didner. Ni vet ena halvan av Didner & Gerge. Väl värd att lyssna på även om det är en förhållandevis lång intervju.

Själva har vi glatt oss åt att bli omnämnda som en bra källa för den som vill veta mer om aktieägarförmåner. Och inte om nämnda av vem som helst utan av Philip och Nicklas på Avanza play. Jätteroligt!

Hoppas ni haft en riktigt go vecka och i vanlig ordning hoppas vi att ni kompletterar med era favoritinlägg och favoritartiklar i kommentarsfältet.7 kommentarer:

 1. Riktigt imponerande portfölj Chansar mest har fått ihop nu :-) Gillade även jag det inlägget. Gällande Sparo håller jag med om att 100 000 kr är alldeles för mycket pengar för en semester. Men allt är ju relativt till vilken lön man har. Kul att ni blev nämnda i Avanza play.

  Önskar dig och aktieflickvännen en trevlig vecka :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Slimis och det samma! :)

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Tack för referensen, och det är skönt att sluta drömma mardrömmar :-)

  SvaraRadera
 3. Tackar ödmjukast, pappa & flickvän!

  SvaraRadera
 4. Jag heter Lebrun Alexis med namn. Jag bor i (SVERIGE), jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökare att vara mycket försiktig eftersom det finns svindlar överallt. För några månader sedan var jag ekonomiskt ansträngd och på grund av min desperation blev jag bluffad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän av mig hänvisade mig till ett mycket tillförlitligt låneföretag med namnet Turkiye Finans Bank som lånar mig ett osäkert lån på 250 000 euro under 2 timmar utan stress. Om du behöver någon form av lån, kontakta bara honom nu via: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) eller (tuerkiyefinansbank@gmail.com) Jag använder detta medium för att varna alla lånsökare på grund av helvetet jag gick igenom i händerna på de bedrägliga långivarna. Och jag önskar inte ens att min fiende ska passera genom ett sådant helvete som jag passerade i händerna på de bedrägliga online långivarna. Jag vill också att du ska hjälpa mig att skicka denna information till andra som också behöver ett lån när du har har också fått ditt lån från Turkiye Finans Bank, ber jag att Gud skulle välsigna dem för oss.

  SvaraRadera
 5. My Brothers and Sister all over the world, I am Mrs Boo Wheat from Canada ; i was in need of loan some month ago. i needed a loan to open my restaurant and bar, when one of my long time business partner introduce me to this good and trustful loan lender DR PURVA PIUS that help me out with a loan, and is interest rate is very low , thank God today. I am now a successful business woman, and I became useful. In the life of others, I now hold a restaurant and bar. And about 30 workers, thank GOD for my life I am leaving well today a happy father with three kids, thanks to you DR PURVA PIUS Now I can take care of my lovely family, i can now pay my bill. I am now the bread winner of my family. If you are look for a trustful and reliable loan leader. You can Email him via,mail (urgentloan22@gmail.com) Please tell him Mrs Boo Wheat from Canada introduce you to him. THANKS

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.