torsdag 29 mars 2018

PPM
Vår bloggkompis Spara klokt skrev i veckan ett inlägg med uppdatering av sin PPM-portfölj och det läste vi såklart. Spara klokt har valt lite andra fonder än vad vi gjort och det visar sig främst på avgifterna. Vi har låga 0,04 % i avgift och det dras upp på grund av den i och för sig prisvärda men ändå avgiftsbelagda Robur Acess asien. Avgiften hålls nere genom att en stor del av pensionen ligger i Avanza zero. En avkastning på 7,5 % per år är inte fy skam men 333.000 kr blir man inte fet av. Tur att man har eget sparande som täcker upp.

Min PPM-portfölj har ändå gått hyfsat och i tider av nedgång (som nu) är det extra skönt att veta tat man i alla fall inte betalar dyra avgifter för att förlora pengar. ;) 5 kommentarer:

 1. Den avgiften är riktigt grym. Vill du visa hela innehavet?

  SvaraRadera
 2. Ja det är ingen hemlighet. Sitter med en riktig skituppkoppling för tillfället men ska försöka komplettera med det under helgen.

  SvaraRadera
 3. Hej jag heter LAURA ROIS Jag vill dela med dig detta underbara vittnesbörd, jag hade problem med mitt huslån och min bil, jag hade inte pengar på mig
  Jag gick till min bank för att få ett lån på 700.000 dollar från dem och de vägrade mig eftersom jag inte har kunnat spara upp till det beloppet länge nu och jag hade ingen bra säkerhet för att få lånet jag blev förvirrad tills jag såg en annons av en penninggivare TRUST FUND LOAN COMPANY.

  Jag fick mitt lån och jag rensade alla mina skulder och jag är nu glad.
  Med bara 3% kan du vara glad som jag, de ger något belopp du vill ha
  Kontakta dem idag via detta email: trustfundfinaceservice@gmail.com
  Du kommer inte ångra det.

  SvaraRadera
 4. Imponerande med så låg avgift. Hur gör ni med att söka upp de som har bäst avkastning? Ombalanserar ni med viss frekvens? Orsaken till mina frågor är att jag själv obalanserar varje månad till de som går allra bäst. Med en så enkel algoritm når jag faktiskt 15% avkastning per år när jag kör backtest sedan 2001. Kolla in på https://ppmtopp5.se

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.