tisdag 6 mars 2018

GW ger sina investeringtips

Alla ni som missade när Leif GW Persson besökte Nordnet live kan se klippet när Joachim Bornold från Nordnet pratar med GW. Sevärd! Leif har helt enkelt kommit att fungera som en ankarinvesterare i små IPO:er. Lite roligt att folk tar rygg på honom men flera av IPO:erna har faktiskt tappat en del sen introduktonen men det är fortfarande roligt att höra honom prata om sin investeringsstrategi och ge aktietips. Extra kul att GW bland annat tipsar om Holmen med ungefär samma motivering som vi brukar använda.

Läs mer 

Leif GW:S klipp på börsen
Leif GW investerar i Terranet

6 kommentarer:

 1. Sa de något om hans avkastning över åren också? Eller var han bara där för att han är en rolig, rik snubbe?
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han ger lite allmän info om hur och vad han investerar i och vad han inte investerar i. Han var faktiskt mer insatt än vad jag trodde men killen har ju varit ekonomiskt oberoende sen 80-talet och sitter rätt tungt i fastigheter mm så han klarar nog att misslyckas med en och annan affär utan att behöva ligga sömnlös. ...så svaret på din fråga är; ja han är där för att han är en rolig rik snubbe. ;)

   Radera
 2. Igentligen blir det väl nästan någon form av kursmanipulation från hans sida. Så fort GW går in ska aktien upp. Undrar om det är en medveten handling att pumpa upp kursen med sitt namn...
  Mvh Micke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae jag tror i ärlighetens namn inte det är medvetet men jag förstår hur du menar. Leif nämner lite om det i intervjun med och han kallar det "problematiskt". Om han är ärlig med det eller inte vet ingen utom honom själv.

   Radera
 3. Hur blir man en anka-investerare? Scandi standard är närmst? :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.