söndag 18 mars 2018

Bäst i veckan!
Ny vecka och många intressanta inlägg hos spar- och investerarbloggarna. Som vanligt har vi läst många inlägg men vi kan såklart ha missat något läsvärt. Har ni fler läsvära inlägg/bloggar får ni hemskt gärna länka till dem i kommentarsfältet.

Framtida rikedom skriver om en tuff period och om hur det är att blogga. Och att inte blogga. Ett inlägg som är läsvärt på flera plan och jag tror att många bloggare kan känna igen sig i det han skriver. Härligt att du är tillbaka säger vi.

Framtida frihet har publicerat en lista på inte mindre än 33 läsvärda artiklar/inlägg. Har ni tid och möjlighet rekommenderar jag att ni kollar på dem. Många av dem är jättebra!

Lönehelg delar med sig av ett spartips som är synnerligen enkelt och som är den typ av sparande som vi använt oss av i  många år. Kapa regelbundna kostnader.

Själv har vi skrivit om Nordeakommmunisten. Ett inlägg som verkligen rört upp känslor och skapat debatt.

Även vår blogg kollega Money Cowboy har skrivit ett inlägg i ämnet, som helt klart lyfter frågor som är väl värda att fundera över!

Utdelningsseglaren bjuder på ett lifehack som frigör hyllmeter med plats för den som fortfarande har CD-skivor i hemmet. Tack för det Seglarn!


Trevlig söndag!


1 kommentar:

  1. Tack för omnämnandet och tack för ett mycket bra inlägg om Nordeakommunisten. Spot on!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.