söndag 11 mars 2018

Bäst i veckan!Denna kalla marsvecka har bjudit på många läsvärda inlägg när det kommer till aktier, sparande, utdelningar och investeringar. Vi försöker i vanlig ordning att läsa alla bloggar men det går inte alltid att hinna med det. Här kommer i alla fall våra favoriter från veckan som varit:

Per Penning har som vanligt skrivit bra inlägg. Bland annat om deklaration och skatt som är aktuellt  de här dagarna.

Snålcoachen skriver ett mycket läsvärt inlägg som heter "du är inte ditt jobb" som innehåller både oroande och roande anektdoter. In och läs!

I veckan snubblade vi även över en "ny" bloggare vid namn Procentpanik som skrivit ett inlägg om bolagsnamn. Ett inlägg precis i vår stil och vi blir nästan avundsjuka och lite bittra över att inte det var vi som skrev det. 

Ekonomitankar skriver om skriver om ett annat av våra favoritämnen: barnsparande. Intressant resonemang kring ekonomi och barnsparande.

Långsiktig investering skriver om att man behöver bara träffa rätt i 60 % av sina investeringar. Läsvärt inlägg!

För Aktiepappas del handlade veckan mest om vår senaste investering Smoltek som rusade som en raket på börsen.

Hoppas ni har haft en go helg, nu laddar vi om inför näste vecka!

2 kommentarer:

  1. Det här är ett trevligt återkommande inlägg, roligt att läsa och en sporre för oss som inte nämns att bli lite bättre till nästa vecka. :-) Kul också att få tips om nya bloggar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att det uppskattas och du kommer snart med på listan. Fortsätt skriva bra inlägg så kommer vi garanterat snart ha med dig.

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.