torsdag 27 april 2017

Chans att förverkliga din idé!

--- Samarbete med If ---

Kära kreativa läsare,


Försäkringsbolaget If hörde av sig till mig och frågade om inte jag kunde göra lite reklam för deras nylanserade idétävling där man kan vinna 100 000 kr.

Eftersom det är ett försäkringsbolag så är inte If på jakt efter vilken idé som helst, utan en idé/lösning som kan bidra till en tryggare vardag. Vilket i sig kan vara allt möjligt. Du kanske har sett någon av deras reklamfilmer om deras reflexsamarbeten med olika modevarumärken. Eller GPS-appen Slow Down GPS där navigationsrösten automatiskt byter till en barnröst när man kör i områden där det finns mycket barn (dagis, skolor, lekplatser) Jag tycker att det låter skitkul, men har själv inte kommit på något smart. Men vem vet! När man minst anar det brukar det komma. 

Den idé som juryn tycker är bäst får som sagt 100,000 kr i finansiering och hjälp att förverkliga sin idé. Läs mer om tävlingen på if.se/tryggarevardag.

Sista tävlingsdag är den 4 juni.
Lycka till!
Obs, hela detta inlägg är ett resultat av vårt samarbete med If

8 kommentarer:

 1. Är väl inte livshotande men skulle behöva något som gör att jag undviker att få dessa obehagliga stötar som jag börjat få varje gång jag sätter nyckeln i bilen.
  Dom är hemska kan jag tala om, det skär i hela ryggen!
  Det är som att portföljen säger till mig: "Varför kör du bil egentligen?". Som vanligt har portföljen rätt.

  Tack för tipset om tävlingen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försök hitta ett sätt att motivera att du ska vinna Kronan! Bara att gå in på länken och köra!

   Radera
  2. Haha ja men jag kan nog komma på något bättre. Bara se till att man utsätter sig för lite fara så får man nog riktigt fina idéer :)

   Radera
  3. Precis! Det är inget som hindrar att du skickar in fler förslag.

   Radera
 2. Generellt är jag ganska skeptisk till sponsrade inlägg men det här var ju faktiskt intressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vi också. Vi vill att alla våra inlägg ska ge något till våra läsare.

   Radera
 3. Hade inte vart fel att vinna 100 000 kr. Ska ta och fundera på saken. Om inte jag vinner hoppas jag att du eller din flickvännen kommer på någon bra ide :) Lycka till.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett förslag är inskickat från oss. Kanske blir det flera. Det gäller att bättra på sina odds genom att ha flera idéer i tävlingen ;).

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.