söndag 6 maj 2018

Veckans bästa!
Livet rusar framåt och ytterligare en vecka fylld med läsvärda inlägg har passerat. Den här veckan rekommenderar vi läsning av:

Gustav på Gustavs aktieblogg som skriver en intressant reseskildring från Indoneaien. Gustav är som ni vet kungen av exotiska bolag och med detta bekräftar han som plats på tronen.  

Alla trogna läsare vet att vi avstår belåning i alla dess former men om man vill jobba med belåning anser vi att man bör läsa Stefan Thelenius inlägg i ämnet från i onsdags. Klokt, tydligt och nyanserat. Precis som Stefan. 

Anna Svahn och Linnéa Schmidt har skrivit en bok tillsammans om hur man kommer i gång med sparande. Boken heter ”Investeringsguiden: Så kommer du i gång med ditt sparande”. Vi har inte läst boken än men vill åndå uppmärksamma om den eftersom vi tycker det är roligt att dessa två smarta och duktiga kvinnor ger ut en bok i ämnet! Här finns den dessutom att köpa! 

Pengabloggen skriver lite om sin fastighetsinvestering. Intressant att läsa och ett bra tips för den som söker riskspridning.

Micke Sparo är träffsäker och rolig som vanligt när han skriver om att pengar skänker glädje.

Själva har vi skrivit om vår nya roll som en del i expertpanelen på Advisabolggen och vårt mest lästa inlägg handlar om Holmen som har gjort en split.1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.