söndag 20 maj 2018

Bäst i veckan!Vi sammanfattar veckan som gått enligt nedan:

En lite ny bekantskap för oss är en riktigt veteran på i bloggvärlden: Finanstankar. Den här veckan skriver han om hur hans investeringar började och vilken riktining de tagit nu. Superintressant och lärorikt!

En av veckans stora snackisar har varit Paradox och deras monsterraport. Något som Aktieingenjören skriver om.

Investerarfysikern skriver om en värderingsmodell för Bitcoin och kryptovalutor. Ett bortglömt ämne den senaste tiden. Inlägget är väldigt vetenskapligt upplagt till skillnad från handeln i vintras som verkade mer känslomässigt styrd. 

Petrusko skriver om att småbolag är bättre än stora. Precis vad Svolders VD Ulf Hedlundh brukar säga.

Pappa betalar? Skriver om ett lite känsligt ämne: sparkvot. Vissa blir förbannade av bara ordet medan vissa tycker det är ett bra sätt att mäta sitt sparande.

Pengabloggen har sålt Protector. Ett bolag som för övrigt diskuterats en del i veckan efter att Mats Qviberg gått ut och berättat om att just Protector är Öresunds största blankning.

Själv ägar vi skrivit ett mycket populärt inlägg om prioriteringar och hur man ska gå tillväga för att leva ett lyckligt liv utan att sluta jobba. Det brukar ofta gå att lösa på ett eller annat sätt.

Vilket är ett bästa inlägg i veckan?

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tvärtom, det är vi som ska tacka för alla läsvärda inlägg. Det finns väldigt mycket intressant input på din och andra bloggar.

   Radera
 2. Tack för bra tips på läsvärda blogginlägg! :)

  Med vänlig hälsning Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
 3. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
  ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.