torsdag 17 maj 2018

Sveriges toppbloggare

Mest besökta ekonomibloggarDet finns en sida som listar bloggare utifrån antal besökare och när vi tittade till listan i tisdags blev vi både glada och lite förvånade. Listan är full av duktiga bloggare och vi har nästan svårt att förstå att vår lilla blogg, som vi startade med en klackspark för 1,5 år sedan, återfinns bland dessa stora bloggar. Vi har inte samma syn på vissa investeringar och affärsmodeller som vissa av dem men helt klart är det här duktiga bloggare. Rika tillsammans, Kronan till miljonen, Petrusko, Marcus Hernhag och Lundaluppen är riktigt tunga namn. Strax därefter kommer dessutom superduktiga 40procent20år (Börsdata), Onkel Tom och Utdelningsseglaren.

Vi är som sagt väldigt glada över att få dela denna listan med dessa duktiga bloggare och vi vill tack alla er som läser och kommenterar på bloggen. Utan er hade vi såklart aldrig nått så långt upp på listan.18 kommentarer:

 1. Grymt bra jobbat aktiepappa :) Tycker att det är roligt med den där statistiken givetvis men tror också man ska komma ihåg att långt ifrån alla bloggare är listade där. Funderar själv på vart Miljonär innan 30 skulle hamnat. Räcker ens Integern?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kronan. Ja det är några som saknas. Man måste ju regga sig för att räkningen ska börja men jag tycker ändå att både du (speciellt du) och vi kan vara stolta över att befinna oss på listan. Kavastu är ju försvinnande långt ner till exempel och jag saknar i princip bara Miljonärinnan30 och kanske Sparo när det kommer till de stora.

   Radera
 2. Stort grattis och grymt jobbat.

  SvaraRadera
 3. Vilket kriterie bestämde vilka av de nämnda bloggarna som skulle länkas och vilka som inte skulle göra det? :b

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag listade ut först idag att du måste ha en speciell gadget på din blogg för att det ska räknas i statistiken. Blir spännande att se vart det landar men det lär vara grymt svårt att nå topp 10 oavsett.

   Radera
  2. Jag menade mer att du i texten ovan länkar till alla nämnda bloggar utom börsdata och rikatillsammans, och var nyfiken på vad de gjort för att förtjäna det. ^_^

   Radera
  3. Haha, det är helt enkelt en miss från vår sida. Jag trodde att alla hade samma länkar men ser nu när jag läser i inloggat läge att de inte är länkade. Men det fixar jag enkelt. :) Tack för att du uppmärksammade detta.

   Radera
 4. Grattis och rIktigt bra jobbat :-)

  Med tanke på att de flesta som ligger före dig i listan borde vara på listan över "Mest besökta proffsbloggarna i kategorin Ekonomi, företagande och juridik" istället så blir det än mer imponerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Stefan. Klart att du ska vara med på listan. Du har en grym blogg och du kommer garanterat klättra långt upp på listan.

   Radera
 5. Grattis! Du är absolut värd att vara i toppen! Fortsätt göra din grej!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.