onsdag 16 maj 2018

Utdelning från Investor

Idag trillade det in en fin utdelning från Investor. Aktiepappa äger en lite större post Investoraktier via ett av sina bolag och nu finns det lite pengar att investera i nya aktier. Sannolikt blir det påfyllnad i någon av de lite mindre innehaven. Kanske Dedicare som haft en tuff tid på börsen det sista. Först måste jag dock skaffa en sån idiotisk LEI som kostar ca 1.000 kr.

Även Aktieflickvännen fick utdelning från Investor på 960kr i dag. Dessa investerades direkt i Resurs eftersom det är ett av de bolag som delar ut bäst och har sin utdelning i höst. Resurs har dessutom blivit billigare sista tiden.
8 kommentarer:

 1. LEI behövs inte om du handlar i KF :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har fått reda på det. Det hade jag faktiskt missat. Det spelar ingen större roll i det här fallet då jag inte har lust att realisera vinsten som är rätt betydande. Har ett GAV på 90,96.

   Radera
 2. Resurs har väl haft sin utdelning redan?

  SvaraRadera
 3. Det var en rejäl utdelning från Investor :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag köpte på mig rätt rejält när de kändes billiga för några år sedan och det var ju klokt kan man säga så här i efterhand.

   Radera
 4. Imponerad av ditt GAV, finfint minst sagt. Har också fått lite pengar i veckan men äger tyvärr inte i närheten så många Investor som du.

  SvaraRadera
 5. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
  ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.