söndag 1 april 2018

Bäst i veckan!

Dags för bästa inläggen i veckan:


 • Miljon som mål har gjort det enda rätta och köpt Svolderaktier. Vilket gör övrigt även Aktieflickvännen gjort i veckan. Man får passa på när det är 'rabatt'.

 • Money comboy lyfter ett alltid lika aktuellt ämne: Vad ska skatten gå till? Här skulle vi kunna skriva spaltmeter men det är ni sannolikt inte intresserade av att lyssna. Vi försöker att inte gå in för mycket på det politiska. Med blandat resultat ;).

 • Gustav på Gustavs aktieblogg har tidigare aviserat en kortare paus i sitt bloggande men han har faktiskt valt att avbryta den pausen och skriva om en interbju han gjort med EFN. Intervjun handlar om att investera utomlands. Lyssna på den!

 • Kronan till Miljonen har lånat ut sin blogg till Börstigern. Ett roligt grepp som vi gillar och har ni inte läst det så är det läsrekommendation på det.

 • Investera-pengar skriver om personer som investerat i Spiltan. Det har varit en bra investering och det är inspirerande att läsa.

 • Vi avslutar med att länka till vårt egna inlägg från igår och önskar er just det som inlägget heter: GLAD PÅSK!6 kommentarer:

 1. Tack och roligt att få komma med i veckans bästa blogginlägg. ☺
  Glad Påsk!🐣🐥

  SvaraRadera
 2. Stort tack för omnämnandet! Och tack för en bra lista över toppeninlägg att läsa, kul att beta igenom. Glad Påsk till er också, om än lite sent... :-)

  SvaraRadera
 3. Tack för omnämnandet, alltid roligt när folk uppskattar det som skrivs.
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
 4. Inget att tacka för vänner. Fortsätt skriva läsvärda inlägg så är det vi som ska tacka er!

  SvaraRadera
 5. Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 3%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 1 000,00 till valfri lånebelopp

  SvaraRadera
 6. Hej jag heter LAURA ROIS Jag vill dela med dig detta underbara vittnesbörd, jag hade problem med mitt huslån och min bil, jag hade inte pengar på mig
  Jag gick till min bank för att få ett lån på 700.000 dollar från dem och de vägrade mig eftersom jag inte har kunnat spara upp till det beloppet länge nu och jag hade ingen bra säkerhet för att få lånet jag blev förvirrad tills jag såg en annons av en penninggivare TRUST FUND LOAN COMPANY.

  Jag fick mitt lån och jag rensade alla mina skulder och jag är nu glad.
  Med bara 3% kan du vara glad som jag, de ger något belopp du vill ha
  Kontakta dem idag via detta email: trustfundfinaceservice@gmail.com
  Du kommer inte ångra det.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.