lördag 28 april 2018

Nya fräscha bloggare hos Aktiepappa
Som ni ser ute till höger här på bloggen så har vi en lista med läsvärda bloggar och bloggare. Vissa av dem har vi haft på listan flera år och andra är lite nyare. Häromdagen gjorde vi ett omtag och gick igenom dem och rensade bort några av dem som inte skrivit något på över 3 månader. Samtidigt fyllde vi på med ett antal nya bloggar som borde varit med på vår lista tidigare men som vi missat av olika anledningar. Den nya är:

Vi passar på att gratulera de nya bloggarna och rekommenderar alla er som läser att kolla in vår lista och hjälp oss att komplettera den om ni tycker att vi saknar någon läsvärd blogg. Tipsa i kommentarsfältet.


10 kommentarer:

 1. Jag tackar ödmjukast för omnämnandet! :)

  Trevlig helg // Frilans

  SvaraRadera
 2. Hej, får man ödmjukast föreslå sin egen blogg? Började skriva bara för en vecka sedan så är nybörjarbloggare men har sysslat med aktier (främst) i många, många år! Känner att jag har en del att tillföra som kan vara av intresse för fler. Kika gärna på Toscananext.blogspot.se och ge mig gärna lite tips hur min blogg kan bli bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självfallet! ☺️Vi vill ha fler aktiva bloggare på vår lista! Lägger till dig!

   Radera
 3. Hej! Vill också lite ödmjukt föreslå min egna blogg. Har skrivit lite sedan årsskiftet! Gå gärna in och kika på bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för förslaget! Vi lägger upp dig på vår lista! ☺️

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för omnämnandet Aktiepappa! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.