onsdag 18 april 2018

Smygrökare stängde hela börsenIdag onsdag blev Stockholmsbörsen tvungna att stänga ner på grund av att brandlarmet och därmed sprinklersystemet startat. Det låter som om verksamheten är väldigt ömtålig och sårbar. Enligt uppgift innebär detta att även Helsingforsbörsen fick stänga.  Claes Hemberg twittrade om att han tycker att en rättvis kompensation skulle vara en dags gratis handel i morgon.

Själva den uteblivna handeln är en stor grej och där handlar det om stora pengar. Jag ser framför mig den personliga ångesten om larmet skulle utlösts av en smygrökare på en gästtoalett. Den killen/tjejen hade nog haft en hyfsad ångest nu. Nu är i alla fall börsen öppen igen och vi hoppas att ni alla gör bra affärer.

För tydlighetens skull vill jag påpeka att rubriken är ett skämt. Det finns inget som tyder på att det var en smygrökare som utlöst larmet. Detta är endast mina funderingar kring om så vore fallet. Det hade varit lite lustigt men än så tragiskt.


4 kommentarer:

 1. Det var en påverkansoperation inför valet, och det är såklart ryssarna som ligger bakom. Det förstår ju vem som helst, så det är ju inget som behöver talas högt om. Ssschh.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Putins agent satt med en paket pirattillverkade Marlboro på en av Nasdaqs toaletter och smygrökte tills larmet gick helt enkelt ;).

   Radera
 2. Nice click-bate rubrik ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, lite får man allt skoja till det ibland ;).

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.