tisdag 24 april 2018

En gammal köprek på Starbreeze


Brukar bloggare backtracka?


Idag ägnar vi oss likt vissa andra populära bloggare åt lite back-tracking och hittar ett gammalt inlägg från EFN börslunch där de bland anant talar om Starbreeze. Avsnittet är från juni 2016 och killen från Swedbank talar sig varm över Starbreeze. Jag hoppas att ingen valde att lyssna på det rådet för sedan dess har Starbreezeaktien tappat drygt 50 %. Intressant är dock att de talar om att Starbreeze alltid går upp i juni inför E3-mässan som hålls varje år. Kanske en lite rolig investeringspitch? Jag är lite svag för sådana lustiga och udda sammanträffanden som man kan tänkas tjäna en krona på.

Vi får se om detta innebär en investering. Juni och E3-mässan närmar sig så det är inte helt otänkbart. Fram till dess rekommenderar vi att ni kollar in detta klipp samt att ni fortsätter kolla på EFN Börslunch. Där finns många guldkorn!

Citatet "Det här är ett bolag som får Netent att likna Televerket" är bra nog för att i sig göra inslaget sevärt.

Även SvD Börsplus har fått upp ögonen för Starbreeze nu när de nått lite lägre nivåer och de väljer att lägga en köprekommendation på dem. Vi får se om det är ett vinnande koncept eller om Starbreeze kommer fortsätta tappa på börsen.


5 kommentarer:

 1. Ska man äga något i spelsektorn, så kanske man inte behöver satsa på just Starbreeze? Ett bolag som fick storhetsvansinne, med en vd som inte gör annat än att snacka. Skyhög produktrisk iom få lanseringar och ständiga förseningar.
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har förstått att 'Bosse'är bra på att snacka. De kallar honom för fiskaren eller storfiskaren, för att han alltid kommer hem med nån fångst tydligen.

   I övrigt känner jag inte till dem så mycket. Fastnade mest på uttrycket angående Netent och Televerket när jag såg klippet.

   Radera
 2. Carl Armfelt (som intervjuoffret heter) är en riktigt skarp kille men här hade han rejäl "otur". Aktien stod i ATH sommaren 2016 och det var såklart att framtiden såg väldigt ljus ut just då.
  Sagan om Starbreeze är dock ännu inte över och nu drar det ihop sig till både massivt spelsläpp till hösten och notering av VR-bolaget.

  Armfelt förvaltar i övrigt Swedbank Robur Ny Teknik som gått upp nära 80% under samma period. Bland de större gaminginnehaven märks DC Projekt Red och Take Two. Han talar sig även varm för THQ Nordic.

  I övrigt, tack för en bra blogg!
  https://prepperinvest.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet; Calle är jätteduktig och ingen skugga ska falla över honom egentligen. Det finns ingen som BARA gör bra affärer på börsen.

   Tack själv för att du läser och kommenterar.

   Radera
 3. TURKIYE FINANS LÅN INTL.

  Hälsningar!

  Få ett lån på nätet har alltid varit ett stort problem för kunderna de ekonomiska behoven. Frågan om bedrägeri, dålig kredit och brist på säkerhet är något som kunderna alltid är oroliga för när de söker lån. "TURKIYE FINANS LÅN INTL.har gjort en skillnad i att du får en stressfri tjänstekreditklass.

  Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella status över hela världen, med en årlig räntesats minst 2% inom 1 år till 50 års återbetalningsperiod till någon del av världen .Vi är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet.

  Våra tjänster omfattar följande: -

  * Personliga lån
  * Business Loan
  * Internationella lån
  * Säkrade lån
  * Studielån
  * Skuldkonsolidering

  Fyll i din låneförfrågan enligt följande:

  Namn:
  Belopp:
  Varaktighet:
  Land:
  Sex:
  Ålder:
  Telefon:

  För mer information, vänligen svara på vårt e-mail: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) eller (tuerkiyefinansbank@gmail.com)
  Med vänlig hälsning
  Reklamchef.
  Fernando Lucia
  TURKIYE FINANS LÅN INTL.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.