söndag 3 september 2017

Veckans bästa bloggare!

Veckans bästa blogginlägg 


Vi lägger en rätt så tråkig vecka bakom oss när det kommer till börsen. När det kommer till bloggar och blogginlägg har veckan dock varit riktigt intressant på sina håll. Vi läser och kommenterar i väldigt många svenska aktie- och sparbloggar och här kommer en sammanfattning över de mest läsvärda inläggen i veckan:

Sparo skriver som vanligt träffsäkert. Denna vecka om lögnhalsar till telefonförsäljare.

Kronan till miljonen har gjort lite research om hur man hittar sitt totala och sammanlagda courtage hos Avanza. 

Claes Hemberg skriver om tragiska trender inom ungdomars sparande

Veckans snackis har varit Hufvudstadens C-aktie. Petrusko har bloggat i ämnet. 

Anna Svahn har hittat intressanta kurvor från historiska börsnedgångar. Ska bli intressant att se om historien upprepar sig. 

Chansar mest har följt upp sitt tidigare inlägg om Better Globe. Just detta företag har även visat ett fult tryne här på bloggen genom att en av deras ambassadörer förra veckan skämde ut sig till den grad att andra företrädare för företaget frivilligt hört av sig till oss och bett om ursäkt för ambassadören i fråga.

Att Välja Lycka skriver om Omega Healthcare Investors och deras väl tilltagna utdelning på 8,5 %. 

Vi hittade även en ny blogg som skriver om Fingerprint Cards. Det är författarna till Fingerprintboken som även har en blogg där de skriver lite uppdateringar om företaget i fråga och alla turer kring det. 


Har vi missat några inlägg som är värda att läsa? Tips mottages tacksamt i kommentarsfälten. Glöm inte att länka.


7 kommentarer:

 1. Tack för reklamen och tipsen! Håller för övrigt med om den eskalerande tristessen på börsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på vad som händer på den koreanska halvön kanske det snart är slut på det tråkiga... tyvärr är det labour day på måndag i USA så vi får vänta tills tisdag em för att se hur börsen reagerar på det tilltagande vapenskramlet.

   Radera
  2. Vassego Sparo, din blogg är alltid kul att läsa!

   Och Grisen; det kan bli spännande med Korea. Vi får se vad som händer. I värsta fall kommer det yppa sig några fina köplägen.

   Radera
 2. Från att ha varit en ganska kul o bra kille så tappade Hemberg enormt mycket av mitt förtroende när han sågade människor som har som mål att sluta jobba vid 30. Inte ett enda svar på all den kritik han fick på sin blogg. Han bara ångar på som om ingenting har hänt. Svagt och man undrar ju om han skrev det inlägget med ett glas vin i handen en lördagskväll. Övriga bloggare på din lista är läsvärda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har hört från flera håll att Classe H är lite ojämn i humöret ibland. Inget jag märkt direkt själv men jag förstår vad du menar. Roligt att vi är överens om de andra iaf även om inte alla deras inlägg alltid heller är fantastiska. ;)

   Jag antar att våra inlägg också är mer intressanta gör vissa läsare medan andra inlägg är intressanta för andra.

   Radera
 3. Tack så mycket för omnämnandet Aktiepappa! :D

  Tycker att det är fascinerande att du hinner läsa och skriva så pass mycket på andra bloggar samtidigt som du har din egna. För mig blir det kanske 1-2 lästa blogginlägg per dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är två och då hinner man dubbelt så mycket! 😉

   /Aktieflickvännen

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.