torsdag 31 augusti 2017

Ingen munter synDet är som överskriften säger, ingen munter syn att studera sin portfölj efter de senaste veckornas nedgång. Även om innehavet fortfarande är på plussidan för året så lämnar det en del att önska.

Dock har det gett fina köptillfällen så senaste veckan har Aktieflickvännen passat på att fylla på innehavet i Castellum för 123,40 kr per aktie, vilket ökar utdelningarna med 50 kr per år vid bibehållen utdelning. Det blev också ett köp i Svolder på 198,50 kr då jag anser den vara köpvärd under 200 kr även om det tar emot då jag sedan tidigare har ett GAV i Svolder på 147 kr.

Det sägs att det kostar att köpa kvalitet så jag går på det!

/Aktieflickvännen
*Uppdatering*

Eftersom en av våra nya "haters" (de som började dyka upp när vi nämnde Better Globe i ett inlägg) har beskyllt oss för lögn i kommentarerna till detta inlägg kompletterar vi inlägget med bevis på att vi talar sanning genom denna bild på Svolders aktiekurva avseende senaste veckan.

6 kommentarer:

 1. Fina köp! Själv är jag nästan lite lättad då den känns skönare att köpa på lite lägre nivåer. Köpte lite Investor igår.

  Mvh / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är roligare att köpa men det skär lite i kroppen när portföljen backat så pass mycket som den gjort det senaste.

   Radera
 2. Lögn. Svolder har inte ens varit under 199 kr... Och det knappt. Varför ljuger ni för? Och sluta ta bort mina andra kritiska kommentarer. Annars är bloggen bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det verkar som om vår "hater" från Better Globe även hittat detta inlägget också. Jag föreslår att du tittar på Svolders kurs från 29 augusti så ser du att vi inte ljuger. Inte heller har vi tagit bort någon av dina kommentarer. Den ende vi raderat är Audun och det berodde på att han betedde sig illa, spammade och kallade oss för dumheter.

   Vänligen kolla fakta innan du anklagar någon för att ljuga men du är fortfarande välkommen att kommentera.

   Radera
 3. Snubblade in på er blogg och är impad! Ni verkar oerhört sunda och det glädjer mig. Att vara så ekonomiskt medvetna och samtidigt förstå vikten av att livet inte bara handlar om att "lägga på hög" och skryta om högen, utan att ni unnar er!

  Skrev detta för att jag såg att ni fått en dum kommentar, vilken inte ens var korrekt. Låt den rinna av er, den är inte värd att tänka på, inte heller är det värt att slösa energi på att tänka på hen som kommenterat. Keep up the good life!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.