söndag 24 september 2017

Bäst i veckan!

Vi firar hösthelg (med höstdagjämning och allt) och lägger ytterligare en vecka bland finans- och 
sparbloggar till handlingarna. Som vanligt försöker vi sammanfatta de artiklar som gett oss inspiration, lärdom eller bara ett gott skratt.

Vi har sett nya turer och ny vinstvarning i Fingerprint cards. Magnus på Fundamental analys-bloggen skriver ett läsvärt inlägg i ämnet. Läs gärna hans länkar i inlägget med. 

Micke AKA Sparo har hittat nya bluffmakare som försöker lura till sig pengar. Denna gången är det en bedragare som "anlitat drottning Silvia som språkkonsult" ;). 

Kronan till Miljonen har uppdaterat bloggen med ny design (snyggt!) Och skrivit om Skanska och deras utdelningshistorik. 

Att välja lycka skriver ett inlägg om sparande som Ostbågs-Ulla, och alla Sveriges 11-åringar, borde läsa. 

Pengaregnet skriver om veckopeng. Ett lika viktigt som intressant ämne. Själv vet jag vilken oerhörd skillnad det blev så snart mina killar fick svara för sina egna inköp med egna pengar. Oerhört lärorikt. 

Vår egen vecka har, för utan all time high i portföljerna, till stora delar handlat om Senzagen som gjorde en fin resa i sin börsdebut.

Har ni några favoriter som vi missat? Ni som läser mycket eller själva bloggar får hemskt gärna länka till egna bloggar i kommentarsfältet för även om vi läser mycket så missar vi ibland läsvärda inlägg.

7 kommentarer:

 1. Tusen tack för omnämnandet😊👍🏻

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vi som ska tacka för att du skriver intressanta inlägg som vi kan läsa.

   Radera
 2. Tack så mycket för omnämnandet Aktiepappa :) Just nu driver den nya designen mig till vansinne och har funderat på att byta tillbaka ibland, men vi får se ;D

  Ha en fin vecka framöver!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, inte bara jag som brottas med tekniken alltså? ;)

   Radera
 3. Ja, tack för reklamen! Fast det där med Silvia som språkkonsult är jag alltså inte helt säker på, det är mer att betrakta som en obekräftad teori :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gör gärna 'reklam' för en läsvärd blogg Sparo. Fortsätt skriva bra inlägg så kommer jag (och många många fler) fortsätta läsa. Dina inlägg är alltid läsvärda och de lockar dessutom till skratt.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.