måndag 18 september 2017

Lästips från en läsare

Vid ett par tillfällen har vi fått frågan från läsare om vi kan hjälpa dem med  olika  frågor och annat och självklart försöker vi hjälpa till så gott vi kan. 


Denna gången är det en läsare som undrar om vi kan hjälpa till att sälja böcker. Eftersom de aktuella böckerna är mycket bra samt att vi brinner för att sprida kunskapen om aktier och sparande hjälper vi självklart till med detta. De aktuella böckerna finns till salu på blocket. Klicka på titeln nedan för att komma till annonserna. Det finns även fler intressanta böcker att köpa i samma annons. 


OBSERVERA att detta inlägg är INTE sponsrat på något sätt utan vi vill endast hjälpa en läsare samtidigt som vi gärna ser att fler lär sig om investeringar och aktier. Om ni som läsare har frågor eller vill ha hjälp med något är ni alltid välkomna att maila oss via aktiepappa@gmail.com


2 kommentarer:

 1. Tack för tipsen. Har själv läst bok 2 och 3. Tycker Rich dad poor dad är riktigt bra. I boken lär man sig bland annat hur många rika människor tänker för att bli mer ekonomiskt fria. Har du själv någon favoritbok?

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också läst Rich dad poor dad, den är riktigt bra men min favorit är nog Anders Haskels bok; Bli grymt rik på aktier.

   Fler boktips finns i vårt inlägg om böcker. http://aktiepappa.blogspot.se/2016/09/bokrecensioner.html?m=0

   /Aktieflickvännen

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.