söndag 17 september 2017

Simon Blecher - Intervju

Simon Blecher i en superintressant intervju!


Vi hade hört namnet Simon Blecher flera gånger tidigare men inte sett, hört eller läst honom tidigare. Tack vare bloggkollegan Frihetsmaskinen hittade vi denna intervju med Simon och den kunskap och det intresse han visar upp är absolut enastående. Är ni minsta lilla intresserade av investeringar är mitt råd: SE INTERVJUN!För er som inte vet vem Simon är kommer hans track record här:
Utsedd till Årets stjärnförvaltare 2011 av oberoende Morningstar
Utsedd till Årets stjärnförvaltare 2013 av oberoende Morningstar
Utsedd till  årets stjärnförvaltare 2014 av oberoende Morningstar

Det enda negativa vi kan hitta med Simon är egentligen avgiften för fonden som han förvaltar. 1,4 % tycker vi är för dyrt. Okej, Simon är riktigt riktigt duktig men vi är också riktigt riktigt snåla.Våra inlägg om några av de bolag som Simon avhandlar i intervjun:

6 kommentarer:

 1. Jag håller med om avgiften. Carnegies framgång har onekligen gjort att fonderna växt sig oerhört stora. Därmed blir det i realiteten allt svårare för dem att göra något annat än att just leverera indexnära avkastning över tid. Då blir 1,4% riktigt dyrt. Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
 2. Imponerande hur ni lyckats missa rörliga bilder och intervjuer med Simon Blecher. Jag tycker att man ser honom överallt. På EFN t ex.

  Men nog menar ni Morningstar? Mornington är väl en hotellkedja.

  SvaraRadera
 3. Ja vi har tydligen lyckats med missa honom fullständigt tills nu!

  Autocorrect, tack för korrekturläsningen 😉

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om en intressant video och tack för länken! :) Själv fick jag upp ögonen lite för Holmen.

  Med vänlig hälsning / frihetsmaskinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holmen är ett av våra favoritbolag och anledningen till att vi tog in dem i portföljen för ett antal år sedan är samma som Simon pratar om. Ett bolag med en av de bästa balansräkningarna jag vet.

   Radera
 5. Äntligen återställs min glädje av en stavningskastare som heter Dr ISIKOLO. Jag är maj OCTAVIA från Sverige. Jag vill att alla på den här webbplatsen eller forumet för att gå med mig tacka Dr ISIKOLO av (isikolosolutionhome@gmail.com) för vad han gjorde för mig och mina barn. Jag var gift med min man i 5 år och vi levde lyckligt tillsammans i år tills han reste till Brasilien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som förvirrade honom att hata mig och barnen och älska henne bara. när min man kom tillbaka från resan som han inte spelade är roll som min man och han blev en främling. Han reste till Brasilien varje månad. Jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få honom tillbaka. En trogen dag jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna voodoo präst Dr ISIKOLO. Vittnesbördet lyfte fram hans kraftfulla magi och det goda det kan göra. Enligt posten botar det cancer, hiv / aids, tar tillbaka din ex-lån och stolt pengar. Jag var överraskning och frågar mig själv "Hur kommer världen inte av den här voodoo prästen" men jag var desperat så jag gav det ett försök. Jag kontaktade honom genom de kontaktuppgifter jag såg på posten. (Isikolosolutionhome@gmail.com). Han svarade när jag kontaktade honom, jag förklarade för honom mitt lidande och han försäkrade mig om att jag kommer att hitta tröst med hjälp av hans kraftfulla magi. Jag gav honom framåt för att börja jobba och en vecka senare kom min man från Brasilien och kom ödmjukt till mig och bad om förlåtelse. Jag var mållös en stund innan jag gav honom en kyss. Den som är intresserad av att kontakta denna voodoo präst snälla, låt inte frukta eller tvivla stoppa dig. kontakta honom isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp: +2348133261196

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.