söndag 11 februari 2018

Veckans bästa blogginlägg!

Först ut denna vecka är nykomlingen SharkWeek (från Twitter) som startat en helt ny blogg, imarknaden. Skall bli spännande att följa vad bloggen kommer innehålla!

I veckan har Sparo skrivit om sina Netflix och Spotifykonton som han inte har. Han lyckas alltid få till det och här hemma kan vi skratta högt och bara hålla med om det han skriver. Faktiskt så har ingen av oss här några konton av denna typ eftersom vi vägrar betala för sådana tjänster, Sparo brukar kunna uttrycka det vi tänker på ett härligt sätt.

Runt år 2006 köpte Aktieflickvännen fonder i Avanza Zero i samband med att depå öppnades där. Och Avanza Zero har sedan dess funnits i portföljen i perioder och gett en helt okej avkastning. Petrusko har skrivit lite om fonden i veckan som absolut är läsvärt för den som vill investera sina pengar i någon fond.

Money for Nothing skriver om omgivningens reaktioner på att börsen gått ner i veckan och hur det finns någon slags skadeglädje hos andra om det går dåligt för  någon. Men som Krösus skrev på Twitter häromdagen "Mina förväntade utdelningar sjönk inte en krona i dag. Snarare ökade dom i svenska kronor mätt då dollarn stärktes". Så länge man inte sålt med förlust har man inte förlorat något och börsen går upp och den går ner, vilket man får ha med i sin beräkning när man investerar i aktier. Börsens svängningar har Linnea Schmidt skrivit ett inlägg om som sammanfattar det på ett bra sätt.

På vår egen blogg är det två stycken inlägg som lästs extra mycket under veckan:

Ökade utdelningar med 1300kr 
LVMH


Hoppas ni får en fin söndags eftermiddag och kväll!

7 kommentarer:

 1. Tackar och bockar! Kul att höra att fler stretar emot utvecklingen när den inte går framåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi som skall tacka! En sak som jag inte erkänt officiellt på bloggen är att jag vägrar swisch också 😬 Dock har AP det men jag vägrar och det får man minsann höra av alla att man är bakåtsträvare. Men än så länge har jag överlevt utan! /Aktieflickvännen

   Radera
  2. Jag har gått halva vägen: kan ta emot Swishbetalningar, men inte betala själv. För det gick att fixa utan Smartphone och är praktiskt (och därigenom lönsamt) när man säljer secondhandsopor.

   Radera
  3. Möjligtvis att jag skulle kunna sträcka mig dit också om jag hade tjänat på det. Men tills jag börjar sälja av saker så tänker jag avstå tjänsten!

   Radera
  4. Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Tack för länken.

  Jag använder heller inte Swish, har ingen lust eller behov av att skicka mina pengar till någon annan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt och höra att jag inte är ensam! ☺️ Jag överför hellre via min bank om någon skall ha pengar av mig och jag riskerar heller inte att göra små spontana småköp som lättare görs när man har swish!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.