fredag 14 juli 2017

Semester


Ja som de flesta andra har vi semester och såklart har tiden sprungit i väg och vi är inne på vår andra vecka av ledighet. Det är lätt att glömma att vi alla behöver lite ledighet emellanåt för att göra ett bra jobb när vi väl jobbar.

Till skillnad från många andra har vi verkligen semester och inget bokat utan njuter i stället av vår ledighet och tar dagarna som de kommer. Vi gillar att vara spontana och eftersom vi aldrig besökt Småland tillsammans beslutade vi oss för en roadtrip till Växjö. Tycker hotels.com är en bra sajt att leta boende och till rabatterade priser. Eftersom Aktieflickvännen älskar och mer än gärna besöker slott så hittade vi ett lämpligt boende på Teleborgs slott i Växjö. För det utvalda datumet fick vi dessutom 10% rabatt via hotels.com En nackdel var att den gratisnatten som Aktieflickvännen hade innestående sedan tidigare inte gick att utnyttja för just denna vistelsen. Riktigt god mat och dryck och lite upptäcktsfärd i såväl Växjö som på slottet blev det.

Självklart kan vi inte hålla oss från att jobba med våra investeringar och bloggen men det är vårt intresse och vår hobby så det ser vi inte som jobb i vanlig mening.


Vi hoppas att ni har en riktigt go sommar med gott om tid att läsa om investeringar och sparande. Vi kommer självklart blogga hela sommaren.


10 kommentarer:

 1. Att inte ha något bokat är en underskattat form av ledighet. Det blir lätt att man försöker hinna med så mycket när man äntligen är ledig att man fyller kalendern.

  Hoppas ni får det kul i Växjö :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Kul kommer vi såklart ha. Det har vi vart vi än är. Här har vi det i fina omgivningar med. Inspirerande och avslappnande.

   Radera
 2. Håller ni er så långt borta från Araby som möjligt så går det nog bra... Växjö är tyvär en väldigt mkt osäkrare stad idag, än den lugna oas det var för inte så länge sedan. :) Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska undvika Araby. Tack för tipset.

   Det vi sett hittills är faktiskt bara bra men vi har mest hållit oss på slottet och i Växjö city. En trevlig liten by!

   Radera
 3. Själv har jag redan hunnit med 30 timmar extra på jobbet denna månad :-) Men jag hoppas att du och aktieflickvännen får en underbar semester :-) Kör lugnt.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer bli mpnga sköna slantar att investera av de där extratimmarna.

   Tack det samma Slimis.

   Radera
 4. Sambo KTM är också riktigt nöjd med Hotels.com men har själv aldrig använt siten.

  Jag själv påbörjat min semester men kommer ha otroligt svårt att ladda batterierna då jag bestämt mig för att hjälpa mina föräldrar med allt som behöver fixas. Men någon vecka ledighet får man se till att ha :)

  Ha det finfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det kan vara riktigt skönt att jobba med saker som ska färdigställas. Speciellt när det är saker vitt skilda från mitt vanliga jobb. Då känns det ändå som semester.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.