söndag 3 december 2017

Veckans bästa bloggar

Även om den gångna veckan har varit full med jobb och familjebestyr så har vi självklart samlat våra favoritbloggare till er. Hoppas ni gillar det ni läser.

Egon Investor är en gammal bloggvän som nu har nått milstolpen 55 % av sina månatliga kostnader täcks av utdelningar. Riktigt snyggt jobbat Egon!

Gustavs aktieblogg har i vanlig ordning lyft fram en lite udda investering. Den här gången handlar det om Sweden care som tillverkar hälsoprodukter för djur. Riktigt kul att följa Gustavs blogg som alltid hittar intressanta investeringar som man nästan aldrig hittar någon annanstans.

Per Penning är en annan bloggare som ofta skriver läsvärda inlägg. I veckan skriver han om Julen och allt vad den för med sig. Att åka bort över julen är ingen dålig idé alls om ni frågar oss. Det testade vi förra året med gott resultat.

Daniel investerar skriver ett kort men väldigt intressant inlägg om att nya ISK-skatten fortfarande är billig. Billigare än skatten på ett traditionell aktiedepå i alla fall. Därmed inte sagt att vi tycker om varken Ulla eller hennes ostkrokar (bågar).

Snålcoachen skriver ett mycket klokt inlägg om att leva rikt men sparsamt. Två ämnen som vi brinner för.

Utdelningsseglaren skriver om en epokavgörande dag som infaller den 19 januari. Det är den dag han slutar jobba på fast basis. Grattis säger vi!

Har ni några andra favoriter får ni jättegärna tipsa om det i kommentarsfältet.
1 kommentar:

  1. Tack för referensen! Swedencare är intressant men kommer med största sannolikhet avstå från att investera där. Ska fila på fler udda investeringar och se vad responsen blir på det!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.