måndag 18 december 2017

Nya gänget i Uppesittarkväll

Ikväll fick vi se det som det ryktats om i ett antal dagar nu: Philip och Nicklas lämnar Uppesittarkväll och istället tar Tove Zander och Anna Svahn över showen ihop med några av de gamla trotjänarna Nicolas Kortesluoma (juristen) och Niklas Uppenberg (retorikern). Jättetråkigt att de extremt kunniga killarna lämnar och ännu tråkigare att man inte får någon riktigt trovärdig förklaring till varför. Det förs ett samtal men både här hemma och på Twitter finns en känsla av att det ligger mer bakom det hela än vad som framgår i programmet.

Om vi får önska oss något så här i juletid så är det en riktigt utförlig och ärlig förklaring till vad som ligger bakom dessa förändringar. Kanske en intervju här på bloggen? Säg till när ni är redo att lätta på ert hjärta ;). Tills vidare får vi nöja oss med att lyssna på Nicklas i hans nya podd: Investeraren.

Uppesittarkväll utan Nicklas och Philip blir något helt annat än det varit tidigare och det kan säkert bli bra även om det aldrig kommer bli det samma. Vi saknar er redan killar och vi kommer såklart följa såväl era nya äventyr som det nya gängets kommande sändningar. Det syntes tydligt att det var ett känslosamt avsked.

Se kvällens avsnitt här (det är inte vi som är orsaken till fördröjningen i början):

Fler avsnitt från Uppesittarkväll:

November 2017
Oktober 2017
September 2017

2 kommentarer:

 1. Hej Aktiepappa! Ni verkar ha missförstått, jag ska inte "ta över showen", jag var bara där som gäst i måndags! :) Vad gäller Nicklas och Philip så fattar jag att många är ledsna, de är ju ett grymt radarpar och har spridit fantastisk sparglädje! Anledningen till att de slutar är ingen annan än den som uppgetts tidigare och det ligger inget bråk eller liknande bakom. Ibland är det dags att gå vidare bara även om det är supertrist att inte höra Philips "äntligen måndag" varje vecka! :) /Anna Svahn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna, roligt att du läser och kommenterar på vår blogg. Vi menade "ta över showen" mer som att ni tog över i måndags. Kanske var vi lite otydliga i inlägget ser jag nu.

   Som jag förstod det på Tove var det inte klarlagt huruvida det kommer bli några uppesittarkvällar i framtiden ens och det skulle vara det mest tragiska av allt.

   Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.