tisdag 19 december 2017

Kolla in alla de här kommentarerna!---samarbete med Lånemäklaren--- 

Vi får ständigt frågor om olika typer  av samarbeten och vi försöker faktiskt att inte skriva särskilt många sponsrade inlägg. Allt för att inte inkräkta allt för mycket på läsarupplevelsen. I somras gjorde vi dock ett undantag och skrev ett inlägg ihop med Lånemäklaren. Vi gjorde vår egen twist på inlägget och döpte det till "Låna inte pengar". Precis som inlägget heter så tycker vi inte att man ska låna pengar men om man nu måste låna ska man se till att man får bra räntor. Jag säger inte att just Lånemäklaren nödvändigtvis ger de bästa räntorna utan det viktigaste är att man gör en genomgång av marknaden innan man lånar pengar. Helst ska man inte låna alls som sagt men om man ska det är Lånemäklaren ett alternativ.

I veckan blev jag dock varse att det aktuella inlägget verkar vara intressant att kommentera. Inte mindre än 226 kommentarer har inlägget lockat till sig! Det gör det med råge till det absolut mest kommenterade inlägget alla kategorier. Men bli inte förskräckta och tro att vi är så intressanta. Nej de allra flesta av de här kommentarerna är spam eller skräppost om ni vill kalla det så. Vi nöjer oss med att konstatera att inlägget väckt stort intrese och känner oss glada över det.

6 kommentarer:

 1. Haha! Ja robotarna är fantastiskt duktiga på att snappa upp sådana inlägg måste jag säga :) Helt galet med 230 kommentarer dock! Tror jag fått kanske 20-30 som mest på mina inlägg. Oftast är det relativt få kommentarer så 230 är helt makalöst ;D
  "Grattis" antar jag att jag måste säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha. Ja det är kanske på sin plats med en gratulation trots att det mest är spam. Någon form av rekord måste det iaf vara. :)

   Radera
 2. Ja det är ett jäkla rensande bland diverse spam. Hoppas det blir bättre med tiden när man tar bort och markerar som spam. Alltid kul med många "riktiga" kommentarer ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi brukar rensa så gott det går men det här inlägget har fallit mellan stolarna på något sätt och nu när jag noterade det igår ville jag inte ta bort dem för det såg lite roligt ut. Skrev ett inlägg om det istället :).

   Radera
 3. Haha, grattis!? ;) Dom är rätt jobbiga de där robotarna, jag skrev ett inläg som heter (om jag kommer ihåg rätt) "Varför jag inte köper att amortering alltid är det bästa alternativet". Jag har nog raderat 30-40 kommentarer där iaf.

  Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack?! ;)

   Håller med dig om att det inte alltid är bäst att amortera. Men jag vidhåller ändå det jag tidigare sagt: att för de allra flesta "vanliga" svenskar är amortering en riktigt bra grej. Om inte annat är det en helt riskfri investering eller sparande om man hellre vill kalla det för det.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.