måndag 2 juli 2018

Nya möjligheter för Aktiepappa!

Dags att växla upp!







Strax innan bloggen Aktiepappa skulle fylla 2 år fick vi ett erbjudande att bli en del av investerarnätverket Tradevenue. På Tradevenue bloggar allt ifrån klassiska snålbloggare till professionella investerare och vi är stolta över att ha fått den här möjligheten att komma in i ett nytt sammanhang med allt vad det innebär. Ni som fortsätter läsa kommer såklart få ta del av allt som dessa nya influenser ger och vi hoppas kunna leverera minst lika bra inlägg som tidigare. Vi ser det här helt enkelt som ett vägskäl och vi tror att möjligheten att interagera med alla de duktiga killarna och tjejerna på Tradevenue kommer ge oss chansen att öka kvalitéten på bloggen. Något som ni som läsare förhoppningsvis kommer få glädje av. Till en början kommer detta innebära mycket jobb för oss och vi hoppas att ni som läsare inte kommer märka särskilt mycket av det och om ni upplever att bloggen försämras, eller förbättras, ha lite tålamod med oss och delge oss gärna era tankar, frågor och funderingar via kommentarsfältet på bloggen.

Från och med i morgon kommer vi alltså inte längre skriva här på Blogger men ni som kommer in här på bloggen kommer automatiskt hamna på vår nya blogg så vi tror inte att det kommer bli några försämringar för er. Samma skribenter, samma portföljer, samma engagemang men en ny plattform. Eftersom vi inte längre kommer följa de gamla inläggens kommentarer kommer vi ta bort möjligheten att kommentera på de gamla inläggen. Detta för att undvika spam och otillåten användning av kommentarsfälten. Däremot går det såklart fint att kommentera på den nya plattformen: Tradevenue.se/Aktiepappa Alla ni bloggare som har oss på era blogglistor får jättegärna ändra era länkar till vår nya blogg: https://tradevenue.se/Aktiepappa

Tack alla ni som läser och kommenterar. Utan er hade aldrig Aktiepappa blivit det vi är idag. Och tro inte att vi slutar nu. Nej nej, nu växlar vi upp och vi välkomnar er såklart att fortsätta följa oss!